Εργασία & Επιχειρηματικότητα

ΒΕΠ: Κάλεσμα μελών για συμμετοχή στην ΔΕΘ

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, στο πλαίσιο της προώθησης και ανάπτυξης της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων – μελών του, αποφάσισε τη διερεύνηση ενδιαφέροντος από τα μέλη του για συμμετοχή στην 86η  Δ.Ε.Θ., που θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 18 Σεπτεμβρίου 2022, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, με τιμώμενη χώρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Το Β.Ε.Π., προτίθεται να συμμετέχει σε κοινό περίπτερο με  τα αμιγή Βιοτεχνικά Επιμελητήρια Αθήνας και Θεσσαλονίκης, καλύπτοντας το κόστος ενοικίασης και διαμόρφωσης χώρου και  προσκαλεί τις επιχειρήσεις – μέλη του, που επιθυμούν να συμμετέχουν, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, συμπληρώνοντας και στέλνοντας την συνημμένη δήλωση συμμετοχής, στα mails : press@bep.gr  & info@bep.gr, ή συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής.

Κατεβάστε την αίτηση εδώ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

το αργότερο μέχρι  την 22 Ιουλίου 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15.00 

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

  • Οι επιχειρήσεις να είναι ταμειακώς ενήμερες.
  • Ως εκθέτες είναι υποχρεωμένοι να βρίσκονται οι ίδιοι ή προσωπικό τους στον χώρο του περιπτέρου που τους παραχωρήθηκε, καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης. Το ΒΕΠ ουδεμία επιβάρυνση ή ευθύνη φέρει για το εν λόγω προσωπικό.
  • Ως εκθέτες υποχρεούνται να ορίσουν ένα άτομο το οποίο θα έχει την ευθύνη της συμμετοχής τους στην έκθεση και θα είναι αρμόδιο για επικοινωνία με το Επιμελητήριο και την έκθεση.
  • Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, δεδομένου ότι θα μας δοθούν συγκεκριμένα τετραγωνικά μέτρα.

Πληροφορίες στα τηλ. 210 4174765, 210 4121298 και 210 4131100 (αρμόδιοι: Ε. Τσόλα-Γκλεζάκου, Ε. Μαυρομμάτη και Βασ. Χρηστίδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΣΦΑ : Δημοπρασίες για τη χρήση της Ρεβυθούσας

Aleka Stamatiadi

Οι αλλαγές της φετινής φορολογικής δήλωσης

Συνάντηση εκδοτών Επαρχιακού Τύπου με την Υπουργό Τουρισμού