Κοινωνία

ΒΕΠ: Η Φώφη Γεννηματά αφουγκραζόταν την αγωνία της Μικρομεσαίας επιχείρησης

Ο Πρόεδρος του ΒΕΠ (Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά) Γ. Παπαμανώλης – Ντόζας εκφράζει τα συλλυπητήριά του και επισημαίνει τη γενναιότητα που επέδειξε στη δύσκολη μάχη που έδωσε για την υγεία της.

Τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια της Προέδρου του «Κινήματος Αλλαγής» Φώφης Γεννηματά εκφράζει σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιώς κ. Γεώργιος Παπαμανώλης – Ντόζας, εκφράζοντας τη θέση του ΒΕΠ.

Στη δήλωσή του, ο Πρόεδρος του ΒΕΠ επισημαίνει τα εξής: «Το πολιτικό επιτελείο της Ελλάδας είναι πιο φτωχό από την απώλεια της Φώφης Γεννηματά. Νοιώθουμε βαθύτατη θλίψη διότι χάθηκε πρόωρα μία πολιτικός με κοινωνικές ευαισθησίες, ιδεολογική συνέπεια κι ένα μοναδικό χάρισμα που είχε

κληρονομήσει από τον αείμνηστο πατέρα της Γιώργο Γεννηματά.

Η Φώφη αφουγκραζόταν την αγωνία και την προσπάθεια της μικρομεσαίας επιχείρησης, του ελεύθερου επαγγελματία και του τεχνίτη. Δεν πρόκειται να ξεχάσουμε το ενδιαφέρον που επεδείκνυε για την κατάσταση των επιχειρήσεων – μελών μας, αλλά και τις παρεμβάσεις μας σχετικά με το μέλλον της τεχνικής εκπαίδευσης.

Το ΒΕΠ αποχαιρετά τη Φώφη Γεννηματά και εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια της Διοίκησής του.

Ως Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιώς θα ήθελα να επισημάνω την αξιοπρέπεια που διέκρινε τη Φώφη στην πολιτική διαδρομή της, αλλά και τη γενναιότητα που επέδειξε στη δύσκολη μάχη που έδωσε για την υγεία της. Δεν ξεχνώ ότι ήθελε συνεχή ενημέρωση για τον αγώνα που έδωσε ο Ανδριανός Μιχάλαρος, αλλά και το πολιτικό κεφάλαιο που άφησε στον Πειραιά έχοντας θητεύσει ως Υπερνομάρχης Αττικής.

Δεν καταφέραμε να κάνουμε εκείνο το ραντεβού που ετοιμάζαμε στο Επιμελητήριο ώστε να ενημερωθεί για τα προβλήματα των επιχειρήσεων μετά την υγειονομική κρίση που προκάλεσε ο κορωνοϊός.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια στους οικείους της και πενθούμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε ύφεση η πυρκαγιά στα Βίλια

Aleka Stamatiadi

Η Μητρόπολη Μεγάρων συγκεντρώνει είδη για τους πλημμυροπαθείς

Δρόμοι, Λιμάνια, Αεροδρόμια και άλλες υποδομές μεταφορών με ευρωπαϊκούς πόρους σε όλη τη χώρα