Θέσεις Σημαντικότερα

Τοπικό Εμπόριο ώρα μηδέν

«Λύση είναι μια να γίνει ένας νέος Πρωτοβάθμιος φορέας Έμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Μεγαρων και Νέας Περαμου» προτείνει ο Γ. Σχινάς

Στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μεγαρέων, υπάρχουν παρά πολλοί επαγγελματίες και έμποροι, οι οποίοι δεν γνωρίζουν τίποτα για τις εξελίξεις που υπάρχουν για τον κλάδο μας, διότι οι καθ’ υλην πρωτοβάθμιοι φορείς του Εμπορίου, είτε είναι μόνιμα ανενεργοί, είτε προσωρινά, όταν σε ολόκληρη την Ελλάδα γίνονται Διοικητικά Συμβούλια, Γενικές Συνελεύσεις, Αρχαιρεσίες, εδώ έχουμε ταμπουρωθεί πίσω από μια διάταξη που λέει να μην γίνει τίποτα λόγω COVID 19.

Την ανικανότητα μας την μεταφέρουμε και την καλύπτουμε πίσω από τον Κορωναίο, όλες οι προαναφερόμενες εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα γίνονται με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων και πρωτοκόλλων και όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας «Οποίος δεν θέλει να ζυμώσει πέντε ημέρες κοσκινάει», γράφει σε πρόταση που μας απέστειλε ο Γεώργιος Ιωαν. Σχινας.

Οι Αρχαιρεσίες στον Εμπορικό Σύλλογο Μεγάρων έγιναν τον 03/2019,και για να προλάβω κάποιους, είμαι στον Δ.Σ. του Ε.Σ.Μεγαρων, στην ουσία σαν απλό μέλος, αλλά έχω μάθει στον κλαδικό συνδικαλισμό να λέω την γνώμη μου για καλυτέρευση των συνθηκών όλων μας, μέχρι τον 02/2020 έγιναν κάποια Διοικητικά Συμβούλια από εκεί και μετά «Πέρα του τάφου σιωπή»,

Στον κλαδικό Συνδικαλισμό του εμπορίου, απαιτείται μαχητικότητα και γνώση και κέφι, έχουμε  τον θώκο και δεν κάνουμε τίποτα και έχουμε (2) έμμισθες θέσεις, ή για (5) μήνες.

Απέχουμε από τα δρώμενα λόγω επαγγελματικής δεύτερης ιδιότητας, όχι δεν λέγεται αυτό επαγγελματική αλληλεγγύη ως προς αυτούς που σας ψήφισαν, η λύση είναι μια να γίνει ένας νέος Πρωτοβάθμιος φορέας «Έμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Μεγάρων και Νέας Περαμου», που έπρεπε να είχε γίνει από χθες αυτό, με Διοικητικό Συμβούλιο πραγματικά (11)- Μέλη και δυναμική τετραμελής Ελεγκτική Επιτροπή και Εμπορικούς Αντιπροσώπους που να έχουν κέφι να αφήσουν τον ύπνο και τον καφέ της Κυριακής για να πάνε με δικά τους έξοδα στην ουσία να παρακολουθήσουν τι θα ειπωθεί για τον εμπόριο και τους επαγγελματίες και να ενημερώσουν τους συναδέλφους μας.

Τέλος έχω να πω σε κάποιους νεόκοπους συνδικαλιστές του Επιμελητηρίου(Αφορά συγκεκριμένο Επιμελητήριο), για να έρθει η κάλπη στα Μέγαρα, χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια από δυο συγκεκριμένα άτομα, όπως πάλι τα δυο συγκεκριμένα άτομα έδωσαν μάχη κόντρα σε συμφέροντα, για να μην έρθει το διαλυτήριο σκαφών στην Πάχη και τα έβαλαν για το εν λόγω θέμα με τον πρόεδρο(Και κουμπάρο μου) και τον τότε Α’ Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου, ο ένας είναι γραφών του άρθρου τούτου με την μην επανεκλογή στην 3ην φορά Υποψηφιότητας μου για μέλος του Δ.Σ., του εν λόγω Επιμελητηρίου, τον ίδιο έχει συμβεί και στην Ο.Ε.Σ.Α.Ο.Ν.Ν.Α., αλλά εγώ προσωπικώς δεν πτοούμαι και θα ξανά θέσω υποψηφιότητα στα Δ.Σ., των Ε.Σ.Μεγαρων-Ο.Ε.Σ.Α.Ο.Ν.Ν.Α.- Ε.Ε. Πειραίως,διότι ό, τι λέω και τον κάνω και παντού τρέχω και προσπαθώ να ενημερώνω τους συναδέλφους μου εμπόρους και επαγγελματίες σε όλα τα επίπεδα.

        Γεώργιος Ιωαν. Σχινας.

Εμπόριο Υλικών Οικοδομής-Ενοικίαση κάδων

Αποκομιδής Απορριμμάτων Οικοδομής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατά του βωξίτη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής

Τέλη κυκλοφορίας & κατάθεση πινακίδων: Λήγει η παράταση

Lockdown στον ερασιτεχνικό αθλητισμό