ΘέσειςΣημαντικότερα

Το τέλος της πανδημίας και το μάθημα

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός  Υγείας κήρυξε το τέλος του συναγερμού για την πανδημία του κορωνοϊού. Στη Δύση το εμβολιαστικό πρόγραμμα προσέφερε μιαν εκτεταμένη ανοσία. Τελικά  πως τα βγάλαμε πέρα; Όταν δυο διαφορετικές  απόψεις οδήγησαν σε δυό διαφορετικές ιδεολογίες. Στο ένα στρατόπεδο οι σκεπτικιστές και οι συνωμοσιολόγοι που υποστήριζαν ότι η αντίδραση ήταν υπερβολική και σταμάτησε την οικονομία.

Υπουργοί συγκρίθηκαν προς τους φασίστες και το κράτος χαρακτηρίστηκε αυταρχικό. Από τους κατ΄επάγγελμα  νταβατζήδες της Δημοκρατίας. Και στο άλλο αυτοί που υποστήριζαν ότι έπρεπε να έχει επιβληθεί αυστηρότερο και πιο μακροχρόνιο κλείσιμο και ότι το άνοιγμα της οικονομίας έθεσε σε κίνδυνο τους ευάλωτους .

Αυτή η πανδημία αποκάλυψε τον τρόπο μιας σύγχρονης  πόλωσης, τον τρόπο δηλαδή με τον οποίο τα στρώματα του πληθυσμού συνασπίζονται σε ανταγωνιστικές ομάδες διαδικτυακών <<πολεμιστών>>. Αυτό είναι το αποτέλεσμα  των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην έκφραση ακραίων ,επιστημονικά αστήρικτων απόψεων.

Όταν άρχισαν να κυκλοφορούν οι θεωρίες συνομωσίας και τα fake news, Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΣΗΚΩΣΕ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΕ.

Επίσης διαψεύστηκε μια θεωρία που κυκλοφόρησε στην αρχή της πανδημίας, σύμφωνα με την οποία  οι δημοκρατίες διέρχονταν μια κρίση  και η χώρα που έδινε το παράδειγμα ήταν η Κίνα.

ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ  ΟΤΙ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΕΜΒΟΛΙΑ  ΤΑ ΑΝΕΠΤΥΞΑΝ ΟΙ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΩΝ  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ.                                  ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΚΟΜΜΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΜΙΑΝ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΗΔΕΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΓΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

ΔΕΝ ΑΝΕΠΤΥΞΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΑΖΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΨΕΜΑΤΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ.

Η Κυβέρνηση της χώρας μας βασίστηκε στις επιστημονικές συμβουλές μιας ομάδας κορυφαίων Ελλήνων  λοιμωξιολόγων  με επικεφαλή τον καθηγητή Σ. Τσιόδρα, έναν άνθρωπο με ΗΘΟΣ και του οποίου αμφισβητήθηκε η επιστημονική επάρκεια και το ήθος (έκριναν από τα μούτρα τους και νόμιζαν ότι θα πολιτευτεί) από τους καραγκιόζηδες που λέγονται Πολάκηδες. Αν είναι δυνατόν !!!  ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΗΠΑ, ΙΤΑΛΙΑ Κ.Λ.Π. ΥΠΗΡΞΑΝ ΟΜΑΔΙΚΟΙ ΤΑΦΟΙ !

Αποδείχθηκε δε,για άλλη μια φορά ότι υπάρχουν δύο πραγματικότητες. Αυτό που συμβαίνει  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , και τα χρησιμοποιούν οι πολιτικοί απατεώνες,και αυτό που συμβαίνει στον πραγματικό κόσμο, στη ζωή, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ.

Λ. ΜΠΙΣΤΑΡΑΚΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λ. Κοσμόπουλος: “Σε επιφυλακή οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής”

Υγιείς συνεταιρισμοί και συμπράξεις αγροτών-κτηνοτρόφων μοναδικός μοχλός ανάπτυξης

Κλειστή “εν μέρει” και επίσημα η Βαρέα λόγω καθίζησης

Aleka Stamatiadi