Αθλητισμός Σημαντικότερα

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΓΣ ΒΥΖΑΣ καταδικάζει την απαράδεκτη συμπεριφορά του Λεωνίδα Νικολάου”

Παρακάτω η ανακοίνωση του Α.Γ.Σ. ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ:

 

 

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΓΣ ΒΥΖΑΣ καταδικάζει την απαράδεκτη συμπεριφορά του κ. Λεωνίδα Νικολάου, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης 1 Σεπτεμβρίου 2020 απρόσκλητα την ώρα που συνεδρίαζε το Δ.Σ. εισέβαλλε στα γραφεία του γηπέδου και επιτέθηκε λεκτικά με φράσεις πεζοδρομίου στην πρόεδρο του Βύζαντα κ. Ιωάννα Ρήγα.

Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε να κινήσει όλες τις διαδικασίες, επιφυλασσόμενο για κάθε νόμιμο δικαίωμα σε βάρος του κ. Νικολάου, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο πρόσωπο επιτίθεται λεκτικά σε μέλος του νέου Δ.Σ. του Βύζαντα, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να δυσφημίσει το Διοικητικό Συμβούλιο, δυσφημώντας όμως παράλληλα και την ομάδα με την διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Το Δ.Σ. του Βύζαντα, απευθύνεται στους υγιείς Βυζαντινούς φιλάθλους της ομάδας, καλώντας τους να απομονώσουν πρόσωπα που κατά περίεργο τρόπο (;) προσπαθούν να πλήξουν την εικόνα της σημερινής διοίκησης.

Μιας διοίκησης που κάνει τιτάνιο αγώνα ώστε η ομάδα (σε δύσκολες εποχές), να λειτουργήσει σε επαγγελματικά πρότυπα, και να επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Μένοντας μακριά από διοικητικές πρακτικές του παρελθόντος που ήθελαν την ομάδα μόνιμα «πρωταγωνίστρια» αλλά … τρίτο – δεύτερη τελικά στο Τοπικό Πρωτάθλημα, συνεχίζουμε δυναμικά…

 

 

 

Για το Δ.Σ.

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                            Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΙΩΑΝΝΑ ΡΗΓΑ                                                                      ΑΝΤΩΝΗΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ “

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χιόνι και στα Μέγαρα

Aleka Stamatiadi

Ψηφιακό Μουσείο Ακρόπολης: Ένας νέος κόσμος με πόρους του ΕΣΠΑ 2014-2020

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Μεγάρων για την πυρκαγιά

Aleka Stamatiadi