Αθλητισμός Σημαντικότερα

Θέση στους Ολυμπιακούς έκλεισε η Πόλακ

Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ, Έλενη Πόλακ, έπιασε το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και έκλεισε θέση για Τόκιο. Δεύτερη η Στεφανίδη με 4,61 μ.

Θέση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο έκλεισε η Ελένη Πόλακ. Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ έπιασε το όριο – το υπερέβη για την ακρίβεια καθώς “πέταξε” στα 4,71 μ., το όριο ήταν 4,70 μ. – στο Πανελλήνιο Κλειστού Στίβου το απόγευμα του Σαββάτου (13/2) και πήρε την πρώτη θέση. Παράλληλα βελτίωσε και το ατομικό της ρεκόρ, το οποίο ήταν στα 4,65 μ.

Δεύτερη ήρθε η Κατερίνα Στεφανίδη με επίδοση στα 4,61 μ. Αυτή ήταν η πρώτη φορά μετά το 2011 που δεν νικά η Στεφανίδη, η οποία αξίζει να τονιστεί ότι δεν είχε στα πλάνα της τη συμμετοχή στο Πανελλήνιο Κλειστό Στίβου (πηγή).

4.71 η Ελένη Πόλακ όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και πρώτη Πανελληνιονίκης με νέο ρεκόρ αγώνων, αναφέρεται πανηγυρικά και από τη σελίδα του Α.Ο. Μεγάρων.

#pressgreece

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διεγράφη ο Μάκης Λέλης από την “Ένωση Πολιτών”

Γρ. Σταμούλης: “Οι Δημοτικές παρατάξεις ΒΑΡΕΛΑ και ΚΟΥΜΠΕΤΣΟΥ ψήφισαν να κλείσει το Θριάσιο για όλους τους ασθενείς και να δέχεται μόνο περιστατικά COVID– 19”

Αποχώρησαν ζητώντας παραιτήσεις