ΠολιτικήΣημαντικότερα

Στον Θ. Μπούρα οι ανεξάρτητοι δημ. σύμβουλοι Γ. Στρατούρης, Τ. Καλλιάς, Θ. Κεφαλόπουλος

Την Πέμπτη 13 Μαΐου οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Στρατούρης Γεώργιος, Καλλιάς Αναστάσιος και Κεφαλόπουλος Θωμάς επισκέφθηκαν τον αντιπρόεδρο της Βουλής και βουλευτή της περιοχής μας Κο Μπούρα Αθανάσιο στο γραφείο του στο Κοινοβούλιο προκειμένου να του εκφράσουν τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους για θέματα που αφορούν το Δήμο Μεγαρέων.

 Ένα απ’ αυτά ήταν η πορεία του γενικού πολεοδομικού σχεδίου που αφορά την περιοχή των Μεγάρων επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα γίνονται κάποιες “βιαστικές” κινήσεις για να κατοχυρωθούν εγκαταστάσεις διαφόρων εταιριών πριν γίνει Φ.Ε.Κ. το Γ.Π.Σ.. Ο Κος Μπούρας επικοινώνησε με τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες και μας ενημέρωσε ότι το θέμα βρίσκεται στο νομοπαρασκευαστικό τμήμα της Βουλής και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δημοσιευθεί σε Φ.Ε.Κ.. Θα είναι δηλαδή επιτέλους νόμος του κράτους. Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Κο Μπούρα για το διαχρονικό και έντονο ενδιαφέρον του για το συγκεκριμένο ζήτημα.
 Ένα άλλο ζήτημα που απασχόλησε ήταν η επαναλειτουργία του Θριάσιου σαν γενικό νοσοκομείο μετά την έκτακτη μετατροπή του σε νοσοκομείο νοσηλείας αποκλειστικά για covid 19.Η απάντηση ήταν ότι αυτό θα συμβεί άμεσα βάσει της δέσμευσης της κυβέρνησης διότι η λειτουργία του Θριάσιου νοσοκομείου σα νοσοκομείο covid 19 ήταν για πολύ συγκεκριμένο χρονικό διάστημα λόγω της έξαρσης της πανδημίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

3.000 για κάθε επιχείρηση-1.000 για κάθε εργαζόμενο λόγω εορταστικού lockdown

“Έφυγε” ο Λευτέρης Νικολάου

Aleka Stamatiadi

Παναγιώτης Μαργέτης: “Δουλειά, ευθύνη, αυστηρότητα”

Aleka Stamatiadi