ΠολιτικήΣημαντικότερα

Στον Καναδά με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο Υφυπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κώτσηρας

Στη μεγάλη παρέλαση της ομογένειας στο Μοντρεάλ του Καναδά για την 25η Μαρτίου παρευρέθηκε Υφυπυργός Εξωτερικών και Βουλευτής Δυτικής Αττικής Γιώργος Κώτσηρας, με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρωθυπουργό του Καναδά Τζάστιν Τριντό.

Ο ίδιος στο μήνυμα του για την εθνική επέτειο ανέφερε: «Η 25η Μαρτίου είναι ημέρα υπερηφάνειας για τον απανταχού ελληνισμό και ημέρα εορτής για την Ορθοδοξία. Από άκρη σε άλλη της υφηλίου, σύσσωμος ο Ελληνισμός τιμά την επέτειο της εθνικής Παλιγγενεσίας και εορτάζει το χαρμόσυνο μήνυμα της θείας ενσάρκωσης. Ο ένδοξος αγώνας των επαναστατημένων Ελλήνων για την προάσπιση της ελευθερίας, της ορθοδοξίας και της εθνικής μας κυριαρχίας συνεχίζει σήμερα να μας εμπνέει σηματοδοτώντας πολλά περισσότερα από ένα ιστορικό γεγονός. Οι Έλληνες της διασποράς στήριξαν την επανάσταση. Σήμερα τιμούν το ένδοξο παρελθόν μας, διατηρούν ζωντανές τις παραδόσεις μας και άσβεστη την αγάπη τους για τη μητέρα πατρίδα. Είμαστε ευγνώμονες, είμαστε κοντά τους. Ζήτω η 25η Μαρτίου, ζήτω ο απανταχού ελληνισμός!”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ένταση στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μεγαρέων(βίντεο)

Aleka Stamatiadi

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο “Κούρος” την Κυριακή 13 Ιουνίου

Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Μεγάρων:  Μετάκληση εργατών για τις γεωργικές εκμεταλλεύσεις από το Βιετνάμ και την Ταϊλάνδη

Aleka Stamatiadi