Πολιτική

Στον Χορό της Τράτας κλιμάκιο και υποψήφιοι ευρωβουλευτές ΣΥΡΙΖΑ

Στην εξαιρετική εκδήλωση αναβίωσης του εθίμου «Χορός της Τράτας» στην πλατεία Αγίου Ιωάννη του Χορευταρά παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Ευάγγελος Αντώναρος, Λυδία Βενέρη, Αντώνης Γουναλάκης, Μέλπω Λεκατσά,  Βασίλης Κασσελάκης και Νικόλαος Φαραντούρης, συνοδευόμενοι από μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Δυτικής Αττικής και στελέχη του κόμματος.

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είχε την ευκαιρία να εμβαθύνει στον πολιτισμό και την ιστορία των Μεγάρων μέσα από ένα υψηλής ιστορικής και πολιτιστικής αξίας δρώμενο στην πόλη των Μεγάρων και ταυτόχρονα να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής ανταλλάσσοντας απόψεις και εντυπώσεις.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Δυτικής Αττικής συγχαίρει τους συμμετέχοντες και διοργανωτές και αγκαλιάζει το σπουδαίο πολιτιστικό γεγονός που ενισχύει τους κοινωνικούς δεσμούς και την τοπική ταυτότητα.

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΜΕΓΑΡΩΝ

Την Τρίτη του Πάσχα εφέτος όπως και κάθε χρόνο αναβιώνει στη πόλη μας «ο χορός της Τράτας». Ένα έθιμο που είναι βαθειά ριζωμένο , στη συνείδηση του Μεγαρικού λαού . Είναι ο μοναδικός χορός σε ολόκληρη την Ελλάδα , που οι ρίζες ξεκινούν από την αρχαιότητα .

Εφέτος τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία της , η πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ενώ οικοδεσπότης ήταν ο Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Μαργέτης.

Παραβρέθηκαν σύσσωμη η Συντονιστική Επιτροπή της ΟΜ Μεγάρων , καθώς και οι παρακάτω υποψ. Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ : Αντώναρος Βαγγέλης, Λεκατσά Μέλπω, Φαραντούρης Νίκος, Γουναλάκης Αντώνης, Βανέρη Λύδια, Κασσελάκης Βασίλης.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης οι υποψ. Ευρωβουλευτές πήγαν σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής , όπου και τέθηκαν από την ΟΜ Μεγάρων και αναζητήθηκαν λύσεις για τα χρονίζοντα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχή μας .

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εκλογές: Μάθε πού ψηφίζεις

“Μαζί με όραμα” για την ανάδειξη πολιτισμού-αθλητισμού Ν. Περάμου

Αλλαγές στις Αντιδημαρχίες Δήμου Μεγαρέων

Aleka Stamatiadi