Εργασία & Επιχειρηματικότητα Σημαντικότερα

Στο “Pochette” το ασημένιο βραβείο Interior Design των Estia Awards 2021

Το silver βραβείο των Estia Awards 2021 κέρδισε ο αρχιτέκτονας Κωνσταντίνος Γκάγκος για τον σχεδιασμό των εσωτερικών χώρων του “Pochette” café-bistrot.

Το γνωστό μας café-bistrot στην πλατεία Λιτάρα στα Μέγαρα κατέκτησε επάξια τον τίτλο, ως ένας χώρος που δημιουργήθηκε, όπως αποδείχθηκε και από την βράβευση, εξ αρχής για να φιλοξενήσει κάθε θαμώνα σε έναν χώρο που συνδυάζει τη λειτουργικότητα, την αίσθηση της οικειότητας με την υψηλή αισθητική.

 

Τα Estia Awards είναι τα βραβεία που για τέταρτη συνεχή χρονιά ανέδειξαν τους «μαχητές» της εστίασης, βραβεύοντας τις πιο αξιόλογες εξελίξεις, τις πιο καινοτόμες πρωτοβουλίες και τους σημαντικότερους παίκτες της ελληνικής αγοράς αλυσίδων και ομίλων εστίασης. Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά και κάτω από εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες, τα Estia Awards επιβράβευσαν την υπευθυνότητα, την προσαρμοστικότητα και το ανθρώπινο πρόσωπο της ελληνικής εστίασης. Στον διαγωνισμό εντάχθηκε μάλιστα ειδική κατηγορία για πρακτικές προσαρμογής των επιχειρήσεων εστίασης στα νέα υγειονομικά δεδομένα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άγριος ξυλοδαρμός του βουλευτή Βασίλη Οικονόμου

Εκτάκτως αναβολή συνέντευξης του Γρ. Σταμούλη

Μεγάλη συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές ΝΔ