Κοινωνία Συνεντεύξεις

Σωτήρης Παπαπαύλος: “Στις Πανελλήνιες χρειάζεται διάβασμα, αφοσίωση, πίστη στο στόχο”

Η Ε συζητά με επιτυχόντες νέους φοιτητές σχολείων της περιοχής μας

«Πέρασα ηλεκτρολόγων μηχανικών και τεχνολογίας υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Πατρών, μας είπε ο Σωτήρης Παπαπαύλος.

Πάντα με ενδιέφερε περισσότερο το κομμάτι του υπολογιστή και γενικές οι ηλεκτρικές συσκευές και θεώρησα πως αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για τον τομέα αυτόν

Η προετοιμασία ήταν αρκετά δύσκολη και επίπονη περισσότερο ψυχολογικά με αρκετές στερήσεις, πολύ πίεση αλλά πάνω από όλα χρειαζόταν υπομονή, επιμονή προσήλωση και αφοσίωση στο στόχο και αρκετό διάβασμα και επομένως ο ελεύθερος χρόνος ήταν ελάχιστος

Σαν φοιτητής περιμένω με ανυπομονησία να δω τη σχολή τα εργαστήρια και την πόλη της Πάτρας καθώς έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια για την πολυτεχνιακη αυτή σχολή.

Το μόνο σίγουρο στις πανελλήνιες είναι ότι χρειάζεται διάβασμα, αφοσίωση σκληρή δουλειά και πάνω από όλα πίστη στο στόχο και στον εαυτό του ο καθένας”

 

(Λόγω νομοθεσίας προσωπικών δεδομένων, δεν δημοσιεύονται ονόματα και σχολές επιτυχόντων. Τα ονόματα και οι συνεντεύξεις που δημοσιεύουμε είναι προϊόν ρεπορτάζ, με την συναίνεση των συμμετεχόντων.

Όποιος θα ήθελε να δημοσιεύσουμε το όνομά του στην ηλεκτρονική μας έκδοση και στην εφημερίδα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο τηλ. 2296082500 ή στο μειλ info@enimerosi-news.gr και με χαρά θα δημοσιεύσουμε τους επιτυχόντες μαθητές της περιοχής μας.)

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δικαστικός Πραγματογνώμονας ο Κ. Κάμπαξης

Η Γιορτή Νεότητος την Κυριακή στον Άγιο Λαυρέντιο

Γιορτή Ελιάς προτείνει το Τοπικό Συμβούλιο Μεγάρων

Aleka Stamatiadi