Πολιτική Σημαντικότερα

Σκληρή απάντηση Σταμούλη για το θέμα του θανάτου μαθητή στα Μέγαρα

“Ατυχοι χειρισμοί επιτηδείων, εκθέτουν τα Μέγαρα”

Ακολουθεί ανακοίνωση του Δήμου Μεγαρέων

Στην πόλη μας πρίν δυό μέρες σημειώθηκε ένα τραγικό περιστατικό με το θάνατο άτυχου μαθητή του ΕΠΑΛ Μεγάρων. Ένα παιδί έχασε τη ζωή του και προφανώς όλοι θρηνούμε την απώλεια της ψυχής του.

Η είδηση για το λυπηρό γεγονός έπεσε “ως κεραυνός εν αιθρία” στην σχολική κοινότητα και στην τοπική κοινωνία και υπήρξαν διάφοροι ψίθυροι, που αναστάτωσαν την πόλη των Μεγάρων.

Βοήθεια ζητείται για τον αδικοχαμένο 17χρονο που έχασε τη ζωή του σήμερα στα Μέγαρα

 

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και για να μην γίνεται παραπληροφόρηση γίνεται γνωστό ότι ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης ενδιαφέρθηκε από την πρώτη στιγμή που γνωστοποιήθηκε το γεγονός κι επικοινώνησε με την οικογένεια, που τον επισκέφθηκε στο Γραφείο του και προς την οποία εξέφρασε τα ειλικρινή του συλληπητήρια δηλώνοντας έμπρακτα και την συμπαράσταση του Δήμου και ικανοποίησε τα αιτήματά τους.

Σήμερα το πρωϊ αντιπροσωπεία μαθητών του ΕΠΑΛ επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο και συζήτησαν το όλο θέμα και κατέληξαν διαμαρτυρόμενοι πως κάποιοι εκμεταλλευόμενοι την οδύνη και τον πόνο από την τραγική απώλεια του συμμαθητή τους με άτυχους χειρισμούς δίνουν έκταση στο όλο θέμα δυσφημώντας το Σχολείο, τους μαθητές και τους Καθηγητές και κατ’ επέκταση και το Δήμο Μεγαρέων με ενέργειες που προκαλούν δίκαια την αγανάκτηση της Διοίκησης του Δήμου ο οποίος εντέλει συμπαραστάθηκε όπως άρμοζε στη διαχείριση του άτυχου γεγονότος.

Ερανος από τους μαθητές για την οικονομική στήριξη της οικογένειας είναι αχρείαστος, οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου είναι κοντά στην οικογένεια και επιτέλους ας σταματήσουν κάποιοι επιτήδειοι με άτυχους χειρισμούς να εκθέτουν πρόσωπα και το Δήμο Μεγαρέων.

Το παρόν Δελτίο Τύπου εκδίδεται ύστερα από απαίτηση των μαθητών του ΕΠΑΛ, για να μπούν τα πράγματα στη θέση τους και να σταματήσουν κάποιοι να διακινούν ψιθύρους και συκοφαντίες.

Η απώλεια της ζωής του άτυχου συμμαθητή τους είναι ένα τραγικό συμβάν που μας έχει συγκλονίσει όλους, προξενώντας θρήνο και σπαραγμό και ασφαλώς δεν προσφέρεται για οποιαδήποτε περαιτέρω εκμετάλλευση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δήμος Μεγαρέων: Δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες πρόσληψης προσωπικού για την Δημοτική Αστυνομία

Σε πλήρη εξέλιξη τα έργα διαμόρφωσης της οδού ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ και της Πλατείας Σκουλούδη

Μεγάλη φωτιά από το Σχίνο Κορινθίας έφτασε στο Αλεποχώρι

Aleka Stamatiadi