Κοινωνία

Σύσκεψη στο Δημαρχείο για την παρέλαση

Σύσκεψη στο Δημαρχείο όλων των εμπλεκομένων στις εκδηλώσεις και την παρέλαση,  για την εθνική επέτειο του “ΟΧΙ”

 

Ύστερα από σχετική πρόσκληση του Δημάρχου Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη, την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, ώρα 13.00, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Μεγάρων σύσκεψη όλων των εμπλεκομένων φορέων, που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις και στην παρέλαση της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.

 

Συμμετείχαν ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης, ο Αντιδήμαρχος Μεγαρέων κ. Ιερόθεος Πολυχρόνης, ο Αντιδήμαρχος Νέας Περάμου κ. Γιάννης Δήμας και παρόντες ήσαν η Δημοτική Υπάλληλος Κα Ελένη Κόμπουλη (Τελετάρχης), εκπρόσωποι Του Αστυνομικού Τμήματος Μεγάρων, της Τροχαίας, της Πυροσβεστικής, των Σχολείων της Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, των Παιδικών Σταθμών, των Λαογραφικών φορέων, Οδηγών, Προσκόπων, Εθελοντικών Συλλόγων (Α.Ο ΚΟΥΡΟΣ και Σ.Ε.Δ.), ο Μαέστρος κ. Σπυρίδων Μπερδελής και ο Δ/ντής Εξωτερικών Συνεργείων κ. Δημήτρης Πρωτόπαπας.

 

Συζητήθηκαν εκτενώς όλα τα θέματα και ρυθμίστηκαν όλες οι λεπτομέρειες προκειμένου όλα να είναι σωστά και άψογα όπως αρμόζει στο πανηγυρικό κλίμα της Εθνικής επετείου.

 

 

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας

& Δημοσίων Σχέσεων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στελέχη του Αρχηγείου της Αστυνομίας και της Ασφάλειας στο Δήμο Μεγαρέων

Aleka Stamatiadi

Φωτιά στο σπιτάκι της Ανακύκλωσης στο Ερκίς

Aleka Stamatiadi

Ποδηλατικός Γύρος την Κυριακή από τον “Κούρο”