Κοινωνία

“Σεβασμός στο Δρόμο” στην 6η Μεγάρων Γη

Ευαισθητοποίηση, ενημέρωση και κινητοποίηση μέσα από την έκθεση 6η “Μεγάρων γη” πετυχαίνει ο Α.Ο. “Κούρος” και η ομάδα οδικής ασφάλειας που οργάνωσε και φέτος περίπτερο σε συνεργασία με πολλούς φορείς, καθώς και αρκετούς μικρούς εθελοντές.

[quote]Πολλές δράσεις με στόχο την κυκλοφοριακή αγωγή από τους εθελοντές που συνεργάζονται με ομάδες από όλη την Ελλάδα[/quote]

Συνεχίζοντας την ενεργό δράση τους, οι εθελοντές της Εθελοντικής Ομάδας Μεγάρων Α.Ο. ΚΟΥΡΟΣ, η Τροχαία Μεγάρων και η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Μεγάρων (ΛΕ.Μ.Μ.) και με την στήριξη της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος ( Ο.Μ.Α.Ε.) , της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος ( Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. ), της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής (Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας ) και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Μεγαρέων ( ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ ) πραγματοποίησαν σεμινάρια με θέμα την οδική ασφάλεια & κυκλοφοριακή αγωγή, από 4 έως 7 Σεπτεμβρίου σε μαθητές – παιδιά και ενήλικες στα πλαίσια της 6ης Μεγάρων Γη, όπου μεταξύ άλλον πέρα από διανομή έντυπου υλικού – διαθεματικές δραστηριότητες για θέματα οδικής ασφάλειας θα υφίστανται προσομοιωτές του Ι.Ο.ΑΣ. ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ.

Φέτος το θέμα του περιπτέρου είναι «ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ».

Το θέμα έκανε εικόνα ο σκιτσογράφος Θάνος Καμπούρης, που αφιλοκερδώς πρόσφερε στους εθελοντές το σκίτσο.
Υπεύθυνος περιπτέρου ο Υπαρχιφύλακας της Τροχαίας Μεγάρων Σωτήρης Γιαννόπουλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ξεκίνησαν εργασίες στο ρέμα της Πίκας

Aleka Stamatiadi

Φωτιά από κεραυνό στη Βένιζα

Aleka Stamatiadi

Διαμαρτυρία για το Κέντρο Υγείας Μεγάρων