Νικήτρια η Λένα Δομπρογιάννη στο διαγωνισμό λογοτύπου
Σχεδόν έτοιμα λέει η οργανωτική επιτροπή της ΔΗΚΕΔΗΜΕ για την έκθεση τοπικών προϊόντων των Μεγάρων και της Ν. Περάμου στο Σύνταγμα.
Αυγά, λάδι, κρασί, όστρακα, μέλι, φιστίκι, ζυμαρικά, και άλλα, τα προϊόντα των συμπολιτών μας παραγωγών εκθετών που ετοιμάζουν την προβολή των προϊόντων της μεγαρικής γης.
Όπως μας είπε ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜΕ Σπύρος Κορώσης, έγιναν και οι λεπτομέρειες για το χώρο, με ενοικίαση των ειδικών χωρισμάτων των περιπτέρων και την καταβολή της προκαταβολής του υπόγειου χώρου.
Αυτήν την εβδομάδα «έτρεξε» και διαδικτυακά ο διαγωνισμός για το νέο λογότυπο της «Μεγάρων γη» στο Σύνταγμα, όπου έστειλαν γραφίστες τις προτάσεις τους, αναρτήθηκαν στο Megara.gr και στη συνέχεια επιτροπή της ΔΗΚΕΔΗΜΕ αποφάσισε.
Νικήτρια στο διαγωνισμό του λογοτύπου στην ψηφοφορία στο ίντερνετ η γραφίστρια της «Ε» Ευγενία Μπράβου με 220 περίπου ψήφους, ενώ η επιτροπή που απαρτιζόταν από τους Σπ. Κορώση, Γρ. Σταμούλη, Γεωργ. Μιχάλαρο, Κ. Καστάνη, Δημήτρη Γεωργακή και τον ζωγράφο Τ. Λουκά, μετά από συνεδρίαση, ισοψηφία, και με την ψήφο του προέδρου της, του δημάρχου Γρ. Σταμούλη, νικήτρια αναδείχθηκε η Λένα Δομπρογιάννη με το λογότυπο αυτό.

το λογότυπο της Ευγενίας Μπράβου, που ήρθε πρώτο στην ψηφοφορία του κοινού στο megara.gr

