Πολιτική Σημαντικότερα

Ρεβυθούσα: Κατά παραμονής της πλωτής δεξαμενής το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγάρων

Εν μέσω αντεγκλήσεων και αντιπαραθέσεων προεκλογικού τύπου και πολιτικών τοποθετήσεων μεταξύ τοπικού και εθνικού συμφέροντος, συζήτησε το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγάρων και αποφάσισε κατά της παραμονής πλωτής δεξαμενής στο αγκυροβόλιο ανοιχτά της Ρεβυθούσας περισσότερες ημέρες, από όσες προβλέπει ο ισχύον κανονισμός του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, επί του οποίου κλήθηκε να αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο.

Γρ. Σταμούλης: “Αρνητική η εισήγηση της υπηρεσίας να μη γίνει μόνιμη πλωτη δεξαμενή”

O Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης έκανε αρνητική εισήγηση, κατά της αλλαγής του ισχύοντος κανονισμού, η οποία αλλαγή προβλέπει να μένει μόνιμα καράβι ανοιχτά της Ρεβυθούσας.

Παρόντες δήλωσαν αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, ο Μελέτης Λέλης, ο Δημήτρης Δάλλας, η Ντιάνα Κοροβέση, ο Σπύρος Νικολάου, η Κατερίνα Λουκά, η Κατερίνα Μπαμπαλού, δήλωσαν “παρών”.

Από την ψηφοφορία απείχε ο Θωμάς Κεφαλόπουλος, και αποχώρησε ο Αντώνης Χοροζάνης.

Ενώ αρνητικός ήταν αρχικά ο Κλεάνθης Βαρελάς και ήταν υπέρ της τροποποίησης του κανονισμού, στην πορεία της συζήτησης ήταν θετικός και ψήφισε θετικά υπέρ της εισήγησης της διοίκησης για άρνηση επί του νέου κανονισμού του ΟΛΠ.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη Ε, με όλα όσα ειπώθηκαν, την Πέμπτη στα περίπτερα.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κανονικά αύριο σχολεία και παιδικοί σε Μέγαρα-Νέα Πέραμο

Aleka Stamatiadi

Λ. Κοσμόπουλος: Αποκατάσταση του παρεκκλησίου Αγίου Γεωργίου στον κάμπο των Μεγάρων

Οι Ειδήσεις σήμερα