Δημοτικό Συμβούλιο Κοινωνία Σημαντικότερα

Ψήφισμα για την παραβατικότητα από το Τοπικό Συμβούλιο Μεγάρων

Συνεδριάζει την Τρίτη 11 Ιουλίου, στις 9 μ.μ. το Τοπικό Συμβούλιο Μεγάρων, υπό τον Πρόεδρο Ηλία Μουσταϊρα, με ένα από τα βασικότερα θέματα στην ημερήσια διάταξη τη συζήτηση για Ψήφισμα διαμαρτυρίας για την έξαρση της παραβατικότητας στην πόλη μας.

 

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης του Τοπικού Συμβουλίου Μεγάρων έχουν ως εξής:

  1. Ψήφισμα διαμαρτυρίας για την έξαρση της παραβατικότητας στην πόλη μας.
  1. Γνωμοδότηση του Συμβουλίου της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων με τίτλο: «Έρευνα κοιτασμάτων βωξίτη» υποκατηγορία Α2, ομάδα 5η, με α/α 9 (ερευνητικές γεωτρήσεις για ανεύρεση ορυκτών).
  1. Πρόταση για έναρξη προγράμματος ανακύκλωσης μεταχειρισμένων ελαστικών από τον στόλο οχημάτων του Δήμου μας και σύναψη συνεργασίας με το συλλογικό σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης μεταχειρισμένων ελαστικών “ECOELASTIKA Α.Ε.”
  1. Χορήγηση άδειας παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής για το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος κατηγορίας ΙV- «ΠΑΓΩΤΟΠΩΛΕΙΟ -ΛΟΥΚΟΥΜΑΤΖΙΔΙΚΟ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ» – «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ – ΜΠΑΡ», ιδιοκτησίας “GELATO I.K.E.”  δια της νομίμου εκπροσώπου της Αλεξάνδρας Παπαηλία του Σπυρίδωνος» που βρίσκεται και λειτουργεί στην Παραλιακή οδό Πάχης  του Δήμου Μεγαρέων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διάνοιξη του δρόμου στη Σχολή Πυροβολικού (βίντεο)

Aleka Stamatiadi

Απόκριες 2018 στον Δήμο Μεγαρέων 

Aleka Stamatiadi

Πολιτικές παρεμβάσεις αναμένονται στην Κινέτα

Aleka Stamatiadi