Κοινωνία Σημαντικότερα

Πρωτοβουλία ΟΛΕ για τα καταστήματα της Πάχης

Εκπρόσωποι του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνος (Ο.Λ.Ε.) και του Λιμεναρχείου συναντήθηκαν σήμερα το πρωί στην Πάχη, προκειμένου να συζητηθεί η παραχώρηση επιπλέον εξωτερικών χώρων, που τελούν υπό την αρμοδιότητα του ΟΛΕ στα καταστήματα.

 

Εν αναμονή και σχετικής νομοθετικής ρύθμισης, ο Οργανισμός Λιμένος Ελευσίνος ανέλαβε την πρωτοβουλία να παραχωρηθούν χώροι, όπως μας είπε ο Πρόεδρος του Οργανισμού Γιώργος Κουμπέτσος, “στο πλαίσιο πολιτικής του οργανισμού και για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που έχουν πληγεί από αυτήν την πρωτόγνωρη κρίση του κορωνοϊού. Με πρωτοβουλία μας, αλλά και φυσικά έπειτα από την κυβερνητική πολιτική που ακολουθείται, και την νομοθετική ρύθμιση που θα προβλέπει την παραχώρηση δωρεάν χώρων του λιμανιού, μετά από εξέταση αρμόδιας επιτροπής, που απαρτίζεται από το Λιμεναρχείο, Τεχνική υπηρεσία του οργανισμού και εκπρόσωπο καταστημάτων. Είναι ελάχιστος φόρος τιμής προς τους ανθρώπους που έχουν πληγεί από αυτήν την πανδημία”.

Στο επόμενο στάδιο, εξετάζονται αντίστοιχες κινήσεις για παραχώρηση και οργάνωση των χώρων στο λιμάνι Νέας Περάμου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν καταστηματάρχες εστίασης στην Πάχη και ο Πρόεδρος συλλόγου καταστημάτων εστίασης Γ. Μουρτζούκος, εκπρόσωποι του ΟΛΕ, εκπρόσωποι του Λιμεναρχείου και κατέληξαν μετά από συζητήσεις σε κινήσεις για τη διευκόλυνση καταναλωτών και καταστημάτων στην περιοχή.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Κλίμα φόβου και ανασφάλειας στους πολίτες»

Aleka Stamatiadi

Κλ. Βαρελάς: «Με προσωπικές επιθέσεις ο πανικοβλημένος Δήμαρχος Σταμούλης προσπαθεί να καλύψει το ανύπαρκτο έργο του»

Ψεκασμός για τα κουνούπια