Αθλητισμός

Πρώτο εσωτερικό Πρωτάθλημα “Γιώργος Παπαγιάννης”

Διοργανώνεται από την Υποδειγματική Σχολή Καλαθοσφαίρισης Ν.Ε.Μ.

 

Σ’ αυτό το πρωτάθλημα θα κερδίσουν όλοι!

 

 

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε την διενέργεια του 1ου Εσωτερικού  Πρωταθλήματος της Υποδειγματικής Σχολής Καλαθοσφαίρισης της Ν.Ε.Μ. με την επωνυμία «Γιώργος Παπαγιάννης», που θα διεξαχθεί από την 1/6/18 έως την 1/7/18 στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Κλειστών «Αλέκος Σάλτας», «8ου Δημοτικού» και «Γυμνασίων».

Δεν είναι μυστικό ότι ο Παπαγιάννης, ο Γιώργος μας, είναι το καμάρι των Μεγάρων και ο φωτεινός φάρος, στον οποίο όλα τα παιδιά θέλουν να μοιάσουν. Αποτελεί διακαή πόθο, στόχο αλλά και υποχρέωσή όλων μας, διοίκησης και προπονητών, αυτό το φωτεινό παράδειγμα, του δικού μας NBAer, του διεθνή σε όλες τις βαθμίδες, του Γιώργου μας, να βρει και άλλους μιμητές αν όχι σε τόσο υψηλό επίπεδο τουλάχιστον σε εθνικό επίπεδο.

Δικαίωμα συμμετοχής στο τουρνουά θα έχουν εκτός από τα παιδιά του Σχολείου μας και όλα τα παιδιά, που αγαπάνε το μπάσκετ, από 6 έως 17 ετών.

Όλοι οι αγώνες θα τελούνται Σαββατοκύριακα, ενώ τις καθημερινές οι προγραμματισμένες προπονήσεις των τμημάτων μας θα συνεχίσουν να τελούνται κανονικά, σύμφωνα με το πρόγραμμα και φυσικά με την προσθήκη των νέων παιδιών, που δήλωσαν συμμετοχή.

Η στελέχωση των ομάδων θα γίνει αξιοκρατικά, ισότιμα, και με καθαρά μπασκετικά κριτήρια, ώστε οι ομάδες να παρουσιαστούν ισοδύναμες και το πρωτάθλημά μας να είναι άκρως ανταγωνιστικό.

Αγαπητά μας παιδιά,

ελάτε να περάσουμε ένα όμορφο μπασκετικό καλοκαίρι υπό την καθοδήγηση του έμπειρου coaching stuff της ομάδας μας. Για ένα ολόκληρο μήνα όλοι οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες θα μυηθούν στο μαθησιακό αντικείμενο του μπάσκετ από coaches-δασκάλους, που καθημερινά θα εξηγούν τα πάντα γύρω από το αγαπημένο μας άθλημα και ταυτόχρονα θα δημιουργήσουν όλες τις απαραίτητες συνθήκες για ψυχαγωγία, χαρά, κοινωνικοποίηση και υγιή αθλητισμό για τα παιδιά μας.

 

Πληροφορίες εγγραφής στον Τεχνικό Διευθυντή του Σχολείου μας, coach Κώστα Μπαστούνη, στο τηλ. 6977293535, καθώς και σε όλους τους coaches της Σχολής κατά την διάρκεια των προπονήσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΜ: Βαριά ήττα στον Πειραιά

Συγχαρητήρια “Ηροδώρου” σε ΝΕΜ-Βύζα

Aleka Stamatiadi

Τα αθλητικά νέα της εβδομάδας