ΚοινωνίαΣημαντικότερα

Προφυλακίστηκαν οι συλληφθέντες για σωρεία κλοπών στα Μέγαρα

Προφυλακίστηκαν σήμερα, Παρασκευή, οι δύο που συνελήφθησαν για σωρεία κλοπών στα Μέγαρα.

 

Τα δύο άτομα, ηλικίας 24 και 26 ετών, κατηγορούνται ως μέλη συμμορίας που διέπραττε κλοπές κατ’ εξακολούθηση. Παράλληλα, ο 24χρονος κατηγορείται και για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ ο 26χρονος και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Oι προφυλακισθέντες εντοπίσθηκαν έπειτα από εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση από δυνάμεις του τμήματος Aσφαλείας Μεγαρέων, του αστυνομικού τμήματος Μεγαρέων και της ΟΠΚΕ στην περιοχή Βλυχό Μέγαρων.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι συλληφθέντες, μαζί με άλλους δράστες που αναζητούνται, τουλάχιστον από τα τέλη του περασμένου Ιουλίου, είχαν συστήσει συμμορία που προέβαινε συστηματικά σε κλοπές από οικίες, αποθήκες αλλά και οχημάτων.

Από τις αστυνομικές έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες τους, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο, πλήθος, φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών, κοσμημάτων, ηλεκτρικών εργαλείων, τηλεφωνικών συσκευών, ειδών ρουχισμού και αυτοκίνητο. Σημειώνεται, ότι από την έως τώρα έρευνα, έχουν εξιχνιαστεί, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, δέκα περιπτώσεις κλοπών στα Μέγαρα Αττικής.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παν. Μαργέτης: “Υποβάθμιση με απόφαση Δημάρχου”

Εξαφάνιση ενηλίκου στα Μέγαρα

Aleka Stamatiadi

“Επικοινωνία με το Γραφείο Δημάρχου για ιδιοκτησίες που διεκδικεί το δημόσιο”

Aleka Stamatiadi