Πολιτισμός Σημαντικότερα

Πολιτιστικό Καλοκαίρι στη Δυτική Αττική: Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής-Αναλυτικό πρόγραμμα

Λ. Κοσμόπουλος: «Ανάσες πολιτισμού με απαραίτητη τήρηση μέτρων»

Συνεχίζονται και τον Αύγουστο οι εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής στη Δυτική Αττική, με δωρεάν είσοδο και τήρηση μέτρων κατά της covid-19 (παρακάτω το αναλυτικό πρόγραμμα).

Σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος ανέφερε ότι: «Προσκαλώ όλους τους συμπολίτες, τις συμπολίτισσες και τους επισκέπτες της περιοχής μας να συμμετέχουν, με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, στις εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής, με μέριμνα του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη.

Και τον Αύγουστο, συνεχίζουμε με ασφάλεια και τήρηση μέτρων τις εκδηλώσεις για να πάρουμε ανάσες πολιτισμού και διασκέδασης.

Από μέρους μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες και της Δυτικής Αττικής που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις, τηρώντας τα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας, και μπορούμε να δώσουμε ζωντάνια και να ζήσουμε όμορφες βραδιές πολιτισμού, στο πλαίσιο του προγράμματος εκδηλώσεων της Περιφέρειας Αττικής. Τέλος, ευχαριστώ και όλους τους Δήμους της Δυτικής Αττικής για τη συνεργασία και τους εργαζόμενους που συμβάλλουν στην ομαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων».

 

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Περιφέρειας Αττικής-Αύγουστος 2021

 

  • 2/08 Μουσική συναυλία με τον Γιώργο Τσαλίκη – Θεατράκι  Άλσους Θεόγνιδος, Μέγαρα
  • 7/08 Θεατρική παράσταση “Δον Καμίλο” – στη Δημοτική ενότητα Βιλίων
  • 20/08 Μουσική συναυλία “Μεγαρόσημο” – στην κοινότητα Αλεποχωρίου
  • 21/08 Μουσική συναυλία με τον Άκη Δείξιμο – στα Βίλια
  • 22/08 Θεατρική παράσταση “Μικρός Πρίγκιπας” – στις Ερυθρές
  • 23/08 Συναυλία με τον Σωκράτη Μάλαμα – στο Παλαιό Ελαιουργείο, Ελευσίνα
  • 23/08 Θεατρική παράσταση “Μικρός Πρίγκιπας” – Θεατράκι Άλσους Θεόγνιδος, Μέγαρα
  • 31/08 Μουσική συναυλία “Μεγαρόσημο” – στην κοινότητα Ερυθρών

Υπενθυμίζεται ότι λόγω περιοριστικών μέτρων κατά του COVID-19, οι δωρεάν προσκλήσεις για συγκεκριμένες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στον Δήμο Ελευσίνας(συναυλία Μάλαμα, παραστάσεις «Φιλική εταιρεία», «Βάκχες», «Φοίνισσες») θα παραχωρούνται κατά προτεραιότητα σε δημότες της Δυτικής Αττικής από την Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021. Καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες λόγω μέτρων κατά του COVID-19, οι πολίτες θα μπορούν να παραλάβουν από τις 16 Αυγούστου 2021, την ΔΩΡΕΑΝ πρόσκλησή τους κατόπιν συνεννόησης και ραντεβού, από την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής, Ηρώων Πολυτεχνείου 78, Ελευσίνα, στα τηλέφωνα: 2132047117-2132047003

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Εθνική Πινακοθήκη εμβληματικό έργο για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821

Εθελοντική αιμοδοσία

Σύσκεψη για την ασφάλεια στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων