ΑθλητισμόςΣημαντικότερα

“Πέταξε” ο Πανταζής με 16,74 πρώτος στα Χανιά

Ο Ανδρέας Πανταζής ήταν εξαιρετικός στο τριπλούν ανδρών, το αγώνισμα που άνοιξε στα φετινά “Βενιζέλεια-Χανιά” κερδίζοντας με 16,74μ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έδειξε πως είναι για μεγαλύτερα άλματα, αφού κάποια λάθη του στέρησαν μια επίδοση πάνω από το ατομικό του ρεκόρ που είναι 16,86μ.

«Είχα κάποια προβλήματα με τη φόρα μου και γι΄ αυτό έκανα τόσα άκυρα. Πιστεύω πως στον επόμενο αγώνα μου θα τα έχω ξεπεράσει. Ήμουν έτοιμος σήμερα για μεγάλα άλματα, ακόμη και μεγαλύτερα από το 16,74μ., τα οποία πιστεύω πως θα έρθουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Η χρονιά έχει σημαντικές διοργανώσεις, η καθεμία με τη βαρύτητα της. Σίγουρα όνειρο κάθε αθλητή είναι η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ωστόσο αυτή τη στιγμή προέχει η διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα του.

Φωτογραφία-πηγή: Sportime

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατά του καλωδίου: Ψήφισμα αλλαγής όδευσης του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης από την Κοινότητα Νέας Περάμου

Aleka Stamatiadi

200.000 ευρώ έκαναν “φτερά” από τα ταμεία του Δήμου

“Απαράδεκτο να γίνονται δημοτικά συμβούλια διά περιφοράς με μέιλ”