Κοινωνία Σημαντικότερα

Πατέρας πυροβόλησε τον γιο του ξημερώματα στα Μέγαρα

Ο 69χρονος πατέρας τη Δευτέρα τα ξημερώματα πυροβόλησε τον γιο του με κυνηγετική καραμπίνα, στο σπίτι τους, στη διασταύρωση των οδών Αργυροκάστρου και Ελευθερίας.

Οι γείτονες άκουσαν έναν πυροβολισμό και νωρίτερα είχαν ακούσει φωνές και έντονο διαπληκτισμό. Ο 40χρονος γιος χτυπημένος από τον πυροβολισμό στο χέρι πήρε το όπλο του πατέρα του και έφυγε από το σπίτι, βγήκε στο δρόμο και κάλεσε την αστυνομία.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα ένα περιπολικό. Οι αστυνομικοί είδαν τον 40χρονο γιο μέσα στα αίματα και ενημέρωσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο.
Στη συνέχεια πέρασαν χειροπέδες στον 62χρονο πατέρα που ομολόγησε πως πυροβόλησε τον γιο του για οικογενειακές διαφορές.
Τα αίτια του οικογενειακού επεισοδίου δεν έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία, ωστόσο, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, το θύμα είναι χρήστης ναρκωτικών, κάτι που πιθανότατα σχετίζεται με το συμβάν.

Ο 69χρονος συνελήφθη και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Μεγάρων, ενώ εκτός κινδύνου το θύμα νοσηλεύεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

78 ενεργά κρούσματα στο Δήμο Μεγαρέων

Μεταφέρεται η Λαϊκή Αγορά

Με δωρεά μισθού της Γ. Ρήγα εξοπλισμός για την αντιπυρική περίοδο στην ΟΕΜ