Πολιτική Σημαντικότερα

“Παραβιάζει θύρες ανοικτές ο Γ. Μαρινάκης”

Απάντηση του Γρηγόρη Σταμούλη σχετικά με τη διάνοιξη του δρόμου στο παράλιο μέτωπο της Σχολής Πυροβολικού στην Νέα Πέραμο

 

Ωραίο το κόλπο του πρώην Δημάρχου Μεγαρέων κ. Γιάννη Μαρινάκη. Τώρα που έχει αντιληφθεί, ότι ξεκινάει η διάνοιξη του δρόμου στο παράλιο μέτωπο της Σχολής Πυροβολικού στη Νέα Πέραμο και μάλιστα με εντολή του ίδιου του Υπουργού Εθνικής Αμυνας κ. Πάνου Καμένου, τώρα, σκεπτόμενος προφανώς πονηρά, δημοσιοποίησε στο διαδίκτυο και στα ΜΜΕ ότι στέλνει επιστολή στον κ. Υπουργό και τον προτρέπει να προχωρήσει στην διάνοιξη του δρόμου!

Δηλαδή ποία η έννοια να ζητάς από κάποιον να κάνει κάτι, όταν το έχει ήδη κάνει αυτό; Απλά παραβιάζεις θύρες ανοιχτές.

Μάλλον ο πρώην Δήμαρχος θα θεωρεί ότι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει και θα τον κοροϊδέψει με αυτήν την επιστολή, για να βγεί μετά να πεί αυτό το τετριμμένο και παλαιοκομματικό, “κατόπιν ενεργειών μου άνοιξε ο δρόμος”.

Να σημειωθεί, ότι για το θέμα αυτό ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης έχει κάνει αλλεπάλληλες συναντήσεις με τον Υπουργό Εθνικής Αμυνας κ. Πάνο Καμένο, τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Αμυνας κ. Βίτσα κι άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες και πολύ σύντομα θα ξεκινήσει η διάνοιξη του δρόμου στο παράλιο μέτωπο της Σχολής Πυροβολικού.

Μάλιστα δε, έχει βρεθεί και ο χρηματοδότης, που θα κατασκευάσει την περίφραξη του Στρατοπέδου, δια της οποίας θα απελευθερώνεται το παράλιο μέτωπο της Σχολής,  χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση του Δήμου.

 

 

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας

& Δημοσίων Σχέσεων

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επιθέσεις αδέσποτων σε συμπολίτες μας

Προσοχή σε κινδύνους πυρκαγιάς σε γεωργικές εκτάσεις

Οι ευθύνες και τα καθήκοντα των Δημοτικών Συμβούλων

Aleka Stamatiadi