Πολιτική Σημαντικότερα

Παραίτηση στο Δήμο Μεγαρέων;

Από εχθές υπάρχει μια φήμη ότι έχει υποβάλει την παραίτηση του από τον Δήμο Μεγαρέων ο γενικός γραμματέας του Δήμου, κ. Σπύρος Μάρκου.
Όμως δεν υπάρχει ακόμα σχετική απόφαση ανηρτημένη στη “διαύγεια”, όπου απαραιτήτως δηλώνονται επίσημα αντίστοιχες κινήσεις και αποφάσεις του δημοσίου. Ούτε κάποια δήλωση από πλευράς του Δήμου Μεγαρέων, όπου η θέση του γενικού γραμματέα είναι επιτελική και κεντρική στη λειτουργία του.
Σύμφωνα πάντα με τις φήμες και τα “παραπολιτικά” κουτσομπολιά, η φερόμενη παραίτηση του γενικού στο Δήμο Μεγαρέων έχει να κάνει με την κατάρτιση του προϋπολογισμού του Δήμου Μεγαρέων για το 2021, η οποία έχει καθυστερήσει (τυπικά υπάρχει η παράταση υποβολής του λόγω συνθηκών πανδημίας) και την οποία κατήγγειλε και η αντιπολίτευση.
Τη φημολογία αυτή τροφοδοτεί ή επιβεβαιώνει με ανάρτηση του σήμερα ο Δημοτικός Σύμβουλος Κλεάνθης Βαρελάς.
Όπως χαρακτηριστικά γράφει ο επικεφαλής του συνδυασμού “Μαζί με όραμα” Κλεάνθης Βαρελάς «Ο κόσμος το’χει τούμπανο και ‘μείς κρυφό καμάρι» που λέει και ο θυμόσοφος λαός μας. Καμία ακόμα επίσημη ανακοίνωση για την τρανταχτή παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Μεγαρέων.Το κατά τα άλλα λαλίστατο γραφείο τύπου του δήμου φαίνεται ότι προς το παρόν «κατάπιε την γλώσσα του».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές σε Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Αγάπης στην Νέα Πέραμο

Aleka Stamatiadi

Κ. Φυλακτός: «Εργολάβοι δημιουργούν ανεξέλεγκτες χωματερές»