Κοινωνία Σημαντικότερα

Πανηγυρικές εκδηλώσεις της εορτής του Αγίου Γεωργίου Ν. Περάμου

 

 

Εφέτος η εορτή του Αγίου Γεωργίου, συμπίπτει με την εορτή του Θωμά και στην Νέα Πέραμο οι πανηγυρικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό του  Αγίου Γεωργίου, θα πραγματοποιηθούν το βράδυ του Σαββάτου 22 Απριλίου 2017.

Όπως γίνεται κάθε χρόνο την παραμονή της εορτής του Αγίου Γεωργίου, θα γίνει ώρα 7 μ.μ. Αρχιερατικός εσπερινός, αρτοκλασία και στη συνέχεια στην Κεντρική Πλατεία της Νέας Περάμου, θα λάβει χώρα πανηγυρική εκδήλωση ώρα 8.30 μ.μ. με χορούς και τραγούδια  της Μικράς Ασίας, από τα μέλη των τοπικών λαογραφικών Συλλόγων ( Περαμίων – Κυζικηνών και Χορευτικός Ομιλος Νέας Περάμου).

Το πρωϊ της Κυριακής 23 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί πανηγυρική Αρχιερατική Θεία λειτουργία και περιφορά της εικόνας και του τιμίου λειψάνου του Αγίου Γεωργίου.

Ο τοπικός Αντιδήμαρχος κ. Ελευθέριος  Κοσμόπουλος δήλωσε: «Με λαμπρότητα θα γιορτάσουμε στη Νέα Πέραμο την μνήμη του  Αγίου Γεωργίου.

Ο Δήμος και η τοπική Κοινότητα της Νέας Περάμου έχουν φροντίσει ώστε όλα να γίνουν όπως  αρμόζει και αξίζει στους πολίτες και στην ιστορία του τόπου μας.»

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιορτή Οστράκων στο λιμάνι Ν. Περάμου

Aleka Stamatiadi

Διακοπή κυκλοφορίας στο κέντρο των Μεγάρων

Δήμαρχος Μεγαρέων ξανά ο Γρηγόρης Σταμούλης

Aleka Stamatiadi