Πολιτική

“Όμορφες πόλεις”: “Πάμε ενωμένοι δυνατά για νίκη τον Οκτώβρη!”

Ο συνδυασμό μας πλέον έχει πάρει σάρκα και οστά με παρουσία παντού σε όλες τις περιοχές του δήμου μας και με πολλούς νέους υποψήφιους που θέλουν πραγματικά να προσφέρουν στο τόπο τους.  Πάμε όλοι μας με ένα και μοναδικό κριτήριο την ανιδιοτελή προσφορά μας βάζοντας τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο των πόλεών μας.

Να αφήσουμε επιτέλους πίσω μας την στασιμότητα και τις διοικήσεις απλής διαχείρισης που μας έφεραν σε αυτό το σημείο.  Να δώσουμε Όραμα και Προοπτική στους  πολίτες μας και στις επόμενες γενιές που φεύγουν εδώ και πολλά χρόνια για να βρουν ένα καλύτερο αύριο μακριά μας.  Με πολύ δουλειά θα ξαναβάλουμε το δήμο μας στην εποχή του, μιας και βρισκόμαστε σε χειρότερη μοίρα από την εποχή που Μέγαρα ήταν η πρωτεύουσα της Δυτικής Αττικής.

Οι τρεις βασικοί πυλώνες ανάπτυξης των Μεγάρων είναι η αγροτική ανάπτυξη, η υλοποίηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (που για να εγκριθεί πέρασαν πάνω από 20 χρόνια) και σίγουρα η τουριστική και οικιστική ανάπτυξη.

Έχουμε πολλά και ποιοτικά προϊόντα γης και θάλασσας που με στην σωστή προώθηση και συσκευασία μπορεί να πάρει μεγάλη υπεραξία. Τώρα θα πείτε πως ο δήμος θα μπορέσει να βοηθήσει σε μία καθαρά επιχειρηματική δραστηριότητα.  Μπορεί προβάλλοντας τα προϊόντα μαζί με την περιοχή μας μέσω φυλλαδίων, μέσω διαδικτύου και συμμετέχοντας σε κλαδικές και γενικές εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Την άμεση προκήρυξη για την υλοποίηση των σχεδίων πόλεως, όπως ορίζει το Γ.Π.Σ.  Με έμφαση στη βιομηχανική περιοχή μας που πρέπει να δώσουμε όλο το βάρος για να έρθουν νέες επενδύσεις στην περιοχή μας και να βρουν οι νέοι μας δουλειά.  Όπως και να ολοκληρωθούν όλες οι οικιστικές περιοχές για να μπορέσει να ξεκινήσει η οικοδομική δραστηριότητα.

Τέλος μια πραγματικά ξεχασμένη από το λεξιλόγιο του δήμου μας, τουριστική ανάπτυξη, τουλάχιστον στην περιοχή της πόλης των Μεγάρων.  Έχουμε πολύ δουλειά από την κατάντια που παραλαμβάνουμε στην Βαρέα, στην Πάχη και σε όλο  το μήκος και πλάτος του κάμπου, μια απέραντη χωματερή.  Εδώ η συνδρομή των Νέοπεραμιωτών που τα έχουν καταφέρει καλά στον τουρισμό θα είναι πολύ σημαντική.

Όλοι μας ενωμένοι και πεισμωμένοι με την παρούσα κατάσταση είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για την ανάπτυξη και την πρόοδο του δήμου μας.

Άγγελος Μακρυγιάννης

Οικονομολόγος – Μ.Β.Α.

Υποψήφιος Δήμαρχος Μεγάρων – Νέας Περάμου

όμορφες πόλεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής στο Ζάππειο

Aleka Stamatiadi

Πολιτική εκδήλωση του Γιώργου Κώτσηρα

Aleka Stamatiadi

Στο “τσακ” κρατήθηκε ο Δήμος Μεγαρέων