Κοινωνία Σημαντικότερα Συνεντεύξεις

“Οι Πανελλήνιες είναι απαιτητική διαδικασία, αλλά όχι αδύνατη”

Η Ε συζητά με επιτυχόντες νέους φοιτητές σχολείων της περιοχής μας

Ο Νίκος Μουρτζούκος πέρασε στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστημίου Πατρών και μας μίλησε για αυτό.

“Ήθελα να ακολουθήσω αυτή την κατεύθυνση και να μπω σε αυτή την σχολή διότι αφορά και την οικογενειακή μας επιχείρηση με την οποία και θέλω να ασχοληθώ, γιατί μου αρέσει, και γνωρίζω αρκετά πράγματα γι’αυτή.

Η προετοιμασία για τις πανελλήνιες ήταν αρκετά απαιτητική με αρκετές δυσκολίες αλλά όχι όμως αδύνατη. Ήθελα αρκετή δουλειά και, με ένα σταθερό διάβασμα κάθε μέρα, έβγαινε το αποτέλεσμα που χρειαζόταν.

Από τα φοιτητικά χρόνια, περιμένω να ζήσω ωραίες εμπειρίες, να γνωρίζω νέο κόσμο και να μάθω αρκετά νέα πράγματα πάνω στην ειδικότητα που έχω επιλέξει μέσω των σπουδών μου.

Θα συμβούλευα κάποιο παιδί που ξεκινά τώρα για την προετοιμασία να μην τα παρατήσει, να κρατήσει ένα σταθερό χαρακτήρα στο διάβασμα του και όποτε νιώθει ότι κουράζεται ή πιέζεται να κάνει ένα διάλειμμα να τον ξεκουράζει και να συνεχίζει αμέσως με καθαρό μυαλό και θέληση.

Είναι μια όμορφη εμπειρία που θα την θυμάται για πάντα και να την ευχαριστηθεί”.

 

 

(Λόγω νομοθεσίας προσωπικών δεδομένων, δεν δημοσιεύονται ονόματα και σχολές επιτυχόντων. Τα ονόματα και οι συνεντεύξεις που δημοσιεύουμε είναι προϊόν ρεπορτάζ, με την συναίνεση των συμμετεχόντων.

Όποιος θα ήθελε να δημοσιεύσουμε το όνομά του στην ηλεκτρονική μας έκδοση και στην εφημερίδα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο τηλ. 2296082500 ή στο μειλ info@enimerosi-news.gr και με χαρά θα δημοσιεύσουμε τους επιτυχόντες μαθητές της περιοχής μας.)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καλοκαιρινές Αποδράσεις στην Ν. Πέραμο

“Καθαρά νερά σε όλες τις παραλίες των Μεγάρων”

3ος Αγώνας Λιμένων Μεγάρων-Ν. Περάμου(βίντεο)