Πολιτική Σημαντικότερα

Όχημα Bobcat προσέφερε η Περιφερειακή Ένωση Δήμων στο δήμο Μεγαρέων

Όχημα/πολυμηχάνημα για την αποκομιδή κλαδιών, φύλλων, σύμμεικτων υλικών & ογκωδών αντικειμένων καθώς και απορριμμάτων, προσέφερε η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής στο Δήμο Μεγάρων σε υλοποίηση απόφασης που είχε ληφθεί λίγο διάστημα μετά τις καταστροφικές φωτιές (Αύγουστος 2018) σε οικισμούς της Κινέτας και την αποτέφρωση περίπου 60. 000 στρ. του Όρους Γερανείων.

Η παράδοση του οχήματος Bobcat στο Δήμο Μεγάρων έγινε στις εγκαταστάσεις της ERGON ΤΖΑΝΙΔΑΚΗΣ ΕΠΕ -μειοδότρια στον προκηρυχθέντα διαγωνισμό- από τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής, Γιώργο Ιωακειμίδη με παραλήπτη τον Δήμαρχο Μεγαρέων, Γρηγόρη Σταμούλη στην διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν οι πολλαπλές δυνατότητες λειτουργίας του πολυμηχανήματος.

Αναφερόμενος ο Δήμαρχος Μεγαρέων, Γρηγόρης Σταμούλης στην απόκτηση του οχήματος, τόνισε ότι  θα συμβάλλει με ουσιαστικό τρόπο στην αντιμετώπιση των καθημερινών αναγκών του Δήμου, «είναι ένα πολυμηχάνημα που το είχαμε μεγάλη ανάγκη», είπε, και «θέλω να ευχαριστήσω την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής για την αλληλεγγύη και ειλικρινή συμπαράσταση της προς το Δήμο μας και τους πολίτες του. Οφείλω, όμως,  -κατέληξε ο κ. Γρ. Σταμούλης- ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο της και αγαπητό μου συνάδελφο, Γιώργο Ιωακειμίδη, ο οποίος εκτός της πρωτοβουλίας του να μας προσφερθεί το όχημα, στάθηκε δίπλα μας στις δύσκολες εκείνες ημέρες του Αυγούστου, μας συμπαραστάθηκε ηθικά και αφανώς μας βοήθησε σε ζητήματα που η γραφειοκρατία της κεντρικής διοίκησης δεν επέτρεπε την έγκαιρη επίλυση τους.»

Ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ.Α., Γιώργος Ιωακειμίδης στην αντιφώνηση του, ευχήθηκε να μην υπάρξουν στο μέλλον ανάλογες καταστροφές σαν αυτή που έζησε ο Δήμος Μεγάρων και ολοκληρώνοντας, σχολίασε την προσωπική συμβολή του Δημάρχου Μεγαρέων στην επιτυχή διαχείριση αντιμετώπισης της πυρκαγιάς, «δεδομένου -όπως, τόνισε- καταστράφηκαν δεκάδες κατοικίες αλλά δεν θρηνήσαμε θύματα. Τίμησες τον θεσμικό σου ρόλο αλλά και την εμπιστοσύνη των συνδημοτών σου προς το πρόσωπο σου…»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βραβείο στο ΚΕΠ Υγείας με κλειστό το Κέντρο Υγείας Μεγάρων

“Γονείς και Μανάδες εν δράσει” για πρόληψη της εγκληματικότητας

Parking στο οικόπεδο της ΔΕΗ