Πολιτισμός

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου στην αυλή του Μουσείου Μεγάρων την Κυριακή

Καλεσμένος σε αφιέρωμα για το ποιητικό και μουσικό του έργο από τη Λέσχη Ανάγνωσης

Η Λέσχη Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μεγάρων προσκαλεί σε εκδήλωση-αφιέρωμα στην ποίηση του Θανάση Παπακωνσταντίνου, στον αύλειο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Μεγάρων, την Κυριακή 26 Μαΐου στις 20:15.

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου είναι ιδιαίτερα δημοφιλής τραγουδιστής, τραγουδοποιός και ποιητής. Η μουσική του συνδυάζει στοιχεία της λαϊκής, ροκ και ελληνικής παραδοσιακής μουσικής. έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους σημαντικότερους Έλληνες μουσικούς

Από τους πλέον δημιουργικούς αλλά και αγαπητούς στο κοινό τραγουδοποιούς της γενιάς του ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου παρότι έχει πάρει την απόφαση να αποστασιοποιηθεί από τις ζωντανές εμφανίσεις, θα βρεθεί για να παρακολουθήσει το αφιέρωμα της λέσχης ανάγνωσης.

Πλαισιώνουν τα ποιήματα και αποδίδουν τα τραγούδια του οι μουσικοί:

– Άκης Κακαγής- κιθάρα, τραγούδι

– Δημήτρης Μαυρονάσιος- κιθάρα, λαούτο, μπουζούκι, φωνή

– Ντίνος Μήτσος- κρουστά

Είσοδος ελεύθερη.

Χαρακτηριστικά, στην πρόσκληση της Λέσχης αναφέρεται: «Η Λέσχη Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μεγάρων, αποχαιρετά τους φίλους της, με μια εκδήλωση-αφιέρωμα στην ποίηση του Θανάση Παπακωνσταντίνου.

Σας ευχαριστούμε για την στήριξη σας,να είστε όλοι καλά και σας περιμένουμε το Σεπτέμβρη με καινούριες ιδέες. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Υποχρέωση της Ελευσίνας και της Περιφέρειας να λειτουργήσει ως μοχλός πολιτισμικής ανάπτυξης σε εθνικό επίπεδο»

Εκδήλωση αφιερωμένη στο Μεγαρίτη ζωγράφο και γλύπτη Θωμά Μώλο

Συλλογική εικαστική έκθεση στο «Θέογνι»

Aleka Stamatiadi