Πολιτική Σημαντικότερα

Ο Θανάσης Δρένης Πρόεδρος Περιφερειακής Οργάνωσης Αττικής της Νέας Δημοκρατίας

 

Πρόεδρος της Περιφερειακής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας ορίστηκε ο συμπολίτης μας Θανάσης Δρένης.

Ο μέχρι πρότινος Πρόεδρος Νομαρχιακής Δυτικής Αττικής της ΝΔ και δημοτικός σύμβουλος ανέλαβε το πόστο, που έχει υπό την αρμοδιότητά του όλες τις ενώσεις της Αττικής, κατόπιν απόφασης του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Εξαιρετικά σημαντική και άκρως τιμητική χαρακτηρίζει την νέα του θέση ο Θανάσης Δρένης, έχοντας εξαντλήσει την ιεραρχία στην φιλελεύθερη παράταξη, υπηρετώντας από μέλος της Τοπικής Επιτροπής των Μεγάρων ως Πρόεδρος της ΝΟΔΕ.

«Είναι εξαιρετική η τιμή που μου έκανε ο νέος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης που με όρισε με απόφασή του Πρόεδρο της Περιφερειακής Οργάνωσης του Κόμματος στην Αττική.

Το βάρος της ευθύνης είναι πολύ μεγάλο, όμως δεν με φοβίζει, αντίθετα, μου δίνει περισσότερη δύναμη για να προσφέρω όλες μου τις δυνάμεις για να ανταποκριθώ στο ομολογουμένως δύσκολο έργο και αποστολή μου.

Ήδη το κόμμα έχει μπει σε τροχιά αναδιοργάνωσης και όλα δείχνουν ότι η Νέα Δημοκρατία αλλάζει και διαφαίνεται ότι σύντομα θα κληθεί ως Κυβέρνηση πλέον να διαχειριστεί την τύχη και το μέλλον της χώρας μας.

Δημοσκοπικά η Νέα Δημοκρατία πήρε κεφάλι. Η ελπίδα έρχεται και το χαμόγελο στα χείλη των πολιτών ξαναγυρίζει και σύντομα στο Συνέδριο του Κόμματος που θα γίνει στις 15 Απριλίου θα ανακοινωθεί και το νέο πρόγραμμα διακυβέρνησης της χώρας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“let’s do it” στα Μέγαρα και Ν.Πέραμο

Στη Βαρέα Γ. Βασιλείου και Γ. Παππά

Aleka Stamatiadi

Ανησυχία για την Αποχέτευση Ν. Περάμου