Πολιτισμός

Ο Σύλλογος Τριτέκνων πάει θέατρο

Τρίτεκνοι Αττικής και Τρίτεκνοι Μεγάρων πηγαίνουν στο θέατρο. Ο Σύλλογος σας προσκαλεί την Κυριακή 02 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 18.30 στο θέατρο «Broadway», Αγίου Μελετίου 61, Αθήνα.

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Περιφέρειας Νομού Αττικής, σας προσκαλεί σε μια θεατρική βραδιά στη σκηνή του θεάτρου «Broadway», πρόκειται για ένα ιδιαίτερα αγαπητό έργο στο ελληνικό κοινό και από τα πιο γνωστά έργα του Σωτήρη Πατατζή.

Γράφτηκε το 1958 και η υπόθεσή του διαδραματίζεται λίγο μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, σε μια μικρή κωμόπολη της Νότιας Ιταλίας.

Κυρίαρχα πρόσωπα δύο παιδικοί φίλοι, ο Δον Καμίλο και ο Πεπόνε. Η μεταξύ τους σχέση, αγάπης και μίσους, η έντονη πολιτική αντίθεση του αιδεσιμότατου Δον Καμίλο με τον κο Πεπόνε. Όλη η πλοκή του έργου, από το οποίο δεν λείπει ο έρωτας, δημιουργεί απίστευτες καταστάσεις, που θα κάνουν τον θεατή να γελάσει με την καρδιά του, να συγκινηθεί και να προβληματιστεί.

Μια απίθανη κωμωδία που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια και σε όλες τις ηλικίες!

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και την Κυριακή 02 Ιανουαρίου 2022, στην Αντιπρόσωπο Δυτικής Αττικής Δέσποινα Τσουρουφλή στα τηλ. 6972921132 & 2296083585

Τιμή εισιτηρίου 17 ευρώ μαζί με το πούλμαν.

Από τα Μέγαρα θα υπάρχει πούλμαν που θα αναχωρήσει από την πλατεία Ηρώων στις 17:00.

Πρωταγωνιστούν: Ελένη Φιλίνη, Σταμάτης Τζελέπης, Παύλος Κουρτίδης, Ηλίας Παπακωνσταντίνου, Έφη Κιούκη, Έλενα Τσεφαλά και ο Γιώργος Ματαράγκας.

Στον ρόλο του Δον Καμίλο: ο Πέτρος Ξεκούκης.

Φιλική συμμετοχή-φωνή Θεού ο σκηνοθέτης: Μανούσος Μανουσάκης.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Ματαράγκας

Για την εισόδό σας στο θέατρο απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εορτασμός της απελευθέρωσης των Μεγάρων από τα στρατεύματα κατοχής την 9η Οκτωβρίου

Χορωδιακό Φεστιβάλ: Κάθε χρόνο ποιοτικότερα

Πολιτιστική Πρωτεύουσα Ελευσίνα 2023 σε νέα εποχή