ΠολιτικήΣημαντικότερα

Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Ανδριανό Μιχάλαρο

Τη θλίψη τους εκφράζουν αιρετοί και πολιτικά στελέχη για την απώλεια του Ανδριανού Μιχάλαρου, με συλλυπητήρια μηνύματα.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης: “Η πρόωρη απώλεια του Προέδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά Ανδριανού Μιχάλαρου μας λυπεί βαθύτατα και αφήνει μεγάλο κενό στον κόσμο του επιχειρείν, τον οποίο εκπροσώπησε με συνέπεια και δυναμισμό.

Ως Περιφερειάρχης Αττικής είχα την ευκαιρία και την τύχη να συναντηθώ αρκετές φορές μαζί του και να διακρίνω την ευρύτητα του πνεύματος του, την αγάπη του για τους ανθρώπους της επιχειρηματικότητας αλλά και την αφοσίωση στα καθήκοντα του. Συμμεριζόμασταν άλλωστε συχνά και την ανησυχία για τις επιπτώσεις της πανδημίας στον εμπορικό κόσμο, η οποία δυστυχώς τον νίκησε. Θα τον θυμόμαστε πάντα.

Στην οικογένεια, στους συναδέλφους και τους φίλους του, εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου”.

Ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Δυτικής Αττικής Γιώργος Κώτσηρας: «Ένας καλός φίλος δεν είναι πια μαζί μας. Ο Ανδριανός Μιχάλαρος, άνθρωπος δραστήριος και παραγωγικός, με έντονη κοινωνική δράση στα Μέγαρα και τη Δυτική Αττική, Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, έχασε τη μάχη απέναντι στον Κορωνοϊό. Εκφράζω την βαθιά οδύνη μου. Δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια και τους οικείους του. Η σκέψη μου είναι μαζί τους.»

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας: “Ο Ανδριανός Μιχάλαρος ήταν ένας έγκριτος επιχειρηματίας, άριστος οικογενειάρχης, χρήσιμος όχι μόνο στην κοινωνία των Μεγάρων αλλά και σε όλη τη Δυτική Αττική την οποία υπηρέτησε με αποτελεσματικότητα και συνέπεια. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του”.

Ο βουλευτής ΝΔ Ευάγγελος Λιάκος: “Ο Ανδριανός Μιχάλαρος ήταν ένας δραστήριος και έντιμος άνθρωπος, που έχει αγωνιστεί υποδειγματικά για τη Δυτική Αττική. Η δράση και η προσφορά του αποτελούν παρακαταθήκη για την περιοχή μας, τις τοπικές κοινωνίες και τον επιχειρηματικό κόσμο.  Ήταν ένας άνθρωπος που όλοι θα θυμόμαστε με το χαμόγελο και την εργατικότητα που τον διέκρινε μέχρι την τελευταία στιγμής της πάλης με τον κορωνοϊό. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια τους και τους συνεργάτες του.”

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γ. Τσίπρας: “Ένας ξεχωριστός άνθρωπος έφυγε σήμερα από τη ζωή, νικημένος από την πανδημία. Ο Ανδριανός Μιχάλαρος, πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητήριου Πειραιά. Άνθρωπος δημοκρατικός, σεμνός και ευφυής, νοιαζόταν για αυτό που έκανε και πίστευε αυτά που έλεγε, νοιαζόταν για αυτούς που εκπροσωπούσε.

Από όλους τους αξιόλογους ανθρώπους, επώνυμους και μη, που είχα την τύχη να γνωρίσω στη δυτική Αττική στον ενάμισι χρόνο που είμαι βουλευτής, ο Ανδριανός ήταν από αυτούς που ξεχώριζαν. Ξεχώριζε για το ήθος και την ευγένειά του, για το καλαμπούρι και το πνεύμα του. Ξεχώριζε για πολλά. Ήταν άνθρωπος με καθαρό πρόσωπο. Ήταν άνθρωπος. Ο θάνατός του είναι απώλεια για τον Πειραιά και τη δυτική Αττική.

Θλίβομαι, κι ας μην τον είχα συναντήσει πολλές φορές. Εκφράζω τα πιο βαθιά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους δικούς του ανθρώπους”.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος: “Ο Ανδριανός Μιχάλαρος ήταν ένας αγαπητός συμπολίτης μας, ένας άξιος άνθρωπος, επαγγελματίας, αιρετός και οικογενειάρχης. Θα τον θυμόμαστε με αγάπη και σεβασμό για την αυτοδιοικητική του πορεία και την μεγάλη του προσφορά στη Δυτική Αττική. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του”

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης: «Η είδηση του θανάτου του Ανδριανού ήταν κεραυνός εν αιθρία στην τοπική κοινωνία των Μεγάρων και μας συντάραξε όλους.

Θρηνούμε με οδύνη την απώλεια ενός δημιουργικού ανθρώπου, με ευρύτητα πνεύματος, με ήθος, ευγένεια, αγωνιστικότητα και μίας προσωπικότητας, που έβαλε την σφραγίδα  στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Επιχειρηματικότητας, που διακρινότανε για τις δημοκρατικές του αρχές και αξίες και την προοδευτική του σκέψη.

Αγαπητός στους συναδέλφους του στο χώρο της επιχειρηματικότητας, λαμπρός οικογενειάρχης, εξέχον μέλος της τοπικής κοινωνίας, που δυστυχώς μας άφησε νωρίς αν και είχε πολλά ακόμη να προσφέρει.

Υπηρέτησε με τον καλύτερο τρόπο και υψηλό αίσθημα ευθύνης τους συμπολίτες μας τόσο ως Νομαρχιακός Σύμβουλος και  Αντινομάρχης Δυτικής Αττικής, όσο και ως Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιώς.

Ο θάνατός του αποτελεί μεγάλη απώλεια για τα Μέγαρα, τη Δυτική Αττική και τη χώρα γενικότερα και αφήνει κενό  δυσαναπλήρωτο.

Του αξίζει πραγματικά κάθε τιμή στο  ταξίδι του προς την τελευταία του κατοικία.

Στην πρώτη συνεδρίαση του  Δημοτικού Συμβουλίου, θα εισηγηθώ προς τιμή του, να δοθεί το όνομά του σε δρόμο των Μεγάρων και να τηρηθεί στη μνήμη του ενός λεπτού σιγή.

Στην οικογένειά του και στους οικείους του εκφράζω τα πλέον ειλικρινή και θερμά μου συλληπητήρια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα, που θα τον σκεπάσει. Αιωνία η μνήμη του.»

 

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ» Γιώργος Μπερδελής, οι Δημοτικοί – Τοπικοί Σύμβουλοι αλλά και τα μέλη του συνδυασμού είναι συντετριμμένοι από τον αναπάντεχο χαμό του δραστήριου συμπολίτη – Προέδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ ΜΙΧΑΛΑΡΟΥ.

Οι τοπικές κοινωνίες των Μεγάρων και της Νέας Περάμου είναι «φτωχότερες», καθώς  έχασαν έναν άνθρωπο που νοιάζονταν πάντα για τους συμπολίτες του, δίνοντας μάχες για την επίλυση των προβλημάτων τους από κάθε μετερίζι.

Οι ιδέες του για την αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων του Δήμου μας, θα αποτελέσουν παρακαταθήκη για όλους εμάς και ιδιαίτερα για τις νεότερες γενιές.

Το έργο του ως Αντινομάρχης Δυτικής Αττικής αλλά και ως Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά δεν χρήζει αμφισβήτησης ακόμη και για τους πολιτικούς του αντιπάλους και αυτό λέει πολλά…

Εκφράζοντας  τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του, θα τον θυμόμαστε για πάντα…

Ανδριανέ θα μας λείψεις…

Η Ομάδα Επικοινωνίας του «ΤΩΡΑ»

 

 

Συλλυπητήριο μήνυμα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δυτικής Αττικής: “Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι ο αγαπητός πρόεδρος του Βιομηχανικού́ Επιμελητήριου Πειραιά́ και πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων δυτικής Αττικής, Ανδριανός Μιχάλαρος, κατέληξε μετά από́ πολυήμερη νοσηλεία στην εντατική, χτυπημένος από́ τον κορoνοϊό.

Ένας νέος άνθρωπος με σημαντική́ διαδρομή́ στον προοδευτικό χώρο και κοινωνική προσφορά, δεν βρίσκεται πια κοντά́ μας.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή́ μας συλλυπητήρια στους οικείους του”.

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δυτικής Αττικής”

ΣΥΡΙΖΑ Μεγάρων: “Αποχαιρετούμε σήμερα με βαθιά θλίψη έναν εξαίρετο συμπολίτη μας, έναν αξιαγάπητο άνθρωπο, οικογενειάρχη, πολιτικό και κοινωνικό αγωνιστή. Τον Ανδριανό Μιχάλαρο.

Ο Ανδριανός, με τους αγώνες του στα κοινά του τόπου, τίμησε τα αξιώματα που υπηρέτησε με ζήλο και ήθος (Νομαρχιακός Σύμβουλος, Αντινομάρχης, Πρόεδρος του ΒΕΠ), αφήνοντας μια τεράστια παρακαταθήκη κοινωνικής προσφοράς.

Άνθρωπος με το χαμόγελο στα χείλη, προσηνής, πρόθυμος να προσφέρει στους συμπολίτες του, αγωνιστικός, με πρωτοπόρες ιδέες, με δημοκρατικές και προοδευτικές αρχές, συμπαραστάτης πολιτών και επιχειρήσεων, υπόδειγμα ενεργού πολίτη.

Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη για την ανθρωπιά του, την ευγένειά του και την προσφορά του στα κοινά του τόπου.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΓΑΡΩΝ”

 

ΚΙΝΑΛ Δυτ. Αττικής: “Με τεράστια θλίψη πληροφορηθήκαμε σήμερα τον αδόκητο χαμό του συμπολίτη μας Ανδριανού Μιχάλαρου, μετά από 49 ημέρες παλικαρίσιας μάχης στην ΜΕΘ, κόντρα στον φονικό ιό και τις συνέπειές του.

Ο Ανδριανός, που όλοι γνωρίζαμε στις γειτονιές της Δυτικής Αττικής, υπήρξε καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής του έντιμος αγωνιστής της Δημοκρατικής Παράταξης και διακρίθηκε για το ήθος του και την προσφορά του, ως Αντινομάρχης Δυτικής Αττικής, ως στέλεχος και υποψήφιος Βουλευτής του Κινήματος μας, ως επαγγελματίας και φυσικά ως Πρόεδρος του Β.Ε.Π. μέχρι και σήμερα.

Ήταν πάντα εκεί για την οικογένειά του, τους συμπολίτες του, τους συναδέλφους του, εμάς τους συντρόφους του.

Προσέφερε απλόχερα τις γνώσεις του και τις προτάσεις του για το αύριο της εργασίας, του επιχειρείν , της παράταξής μας και εν τέλει της Πατρίδας μας.

Εκφράζουμε στην οικογένειά του θερμά συλλυπητήρια με την διαβεβαίωση μας ότι η θύμηση του θα αποτελεί «φάρο» για τους αγώνες που θα κληθούμε να δώσουμε στο μέλλον για μια πιο δίκαιη κοινωνία, για το δημοκρατικό αύριο της Δυτικής Αττικής και της Ελλάδος.

Για τη Ν.Ε. Δυτικής Αττικής

 Ο Γραμματέας

Άγγελος Λιόσης

Τα Μέλη”

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γρ. Σταμούλης: “Στον προγραμματισμό της ΕΔΑ Αττικής, η παροχή φυσικού αερίου στο Δήμο Μεγαρέων”

Μήνυμα του Δημάρχου Μεγαρέων για την Εθνική Επέτειο

Βραδιά οινογευσίας από το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο