Πολιτική Σημαντικότερα

Ο Λ. Κοσμόπουλος εντ. σύμβουλος ΔΕΥΑΜ

[quote]Ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας, κ. Λευτέρης Κοσμόπουλος με νέα απόφαση του Δημάρχου Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη ορίζεται Εντεταλμένος Σύμβουλος χωρίς αντιμισθία   σε θέματα της  Δ.Ε.Υ.Α. Μ.[/quote]

 

Με παλαιότερη απόφαση  του Δημάρχου Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη (549/27021/25.11.2014) ο Δημοτικός Σύμβουλος  της πλειοψηφίας κ. Λευτέρης Κοσμόπουλος είχε οριστεί ως Εντεταλμένος Σύμβουλος αρμόδιος σε θέματα Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας.

Με νέα απόφασή του που υπεγράφη στις 15 Ιανουαρίου 2016 (Απόφαση 21/  655/15.01.2016) ο Δήμαρχος ορίζει τον κ. Κοσμόπουλο Ελευθέριο ως Εντεταλμένο Ειδικό Σύμβουλο χωρίς αντιμισθία, επιπλέον με τα καθήκοντά του ως Εντεταλμένου Συμβούλου με αρμοδιότητα σε θέματα Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας  και με την Εποπτεία και τον συντονισμό θεμάτων και δράσεων, που αφορούν στην υπό εκκαθάριση Δημοτική Επιχείρηση “Υδρευσης – Αποχέτευσης Μεγάρων” (ΔΕΥΑΜ).

Ο Δήμαρχος δήλωσε: 

«Τα προβλήματα της ΔΕΥΑΜ βρίσκονται σε μία πολύ δύσκολη φάση και απαιτούνται πολύπλοκοι και λεπτοί χειρισμοί για την επίλυσή τους, καθώς και για την παραπέρα πορεία και το μέλλον της υπό εκκαθάριση επιχείρησης  ΔΕΥΑΜ.

Η τοποθέτηση του κ. Κοσμόπουλου Ελευθέριου σ’ αυτήν την θέση του οποίου οι ικανότητες και δυνατότητες είναι εγνωσμένες, αποσκοπεί στον συντονισμό των αναγκαίων δράσεων, που θα αποφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τα συμφέροντα της επιχείρησης και κατά συνέπεια για το καλό των πολιτών του Δήμου.»

 

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας Δημοσίων Σχέσεων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η μάχη του «Μάη»

Συλλυπητήρια βουλευτών για τον χαμό του 11χρονου στο Μενίδι από αδέσποτη σφαίρα

Aleka Stamatiadi

Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση των εργαζομένων για να λειτουργήσει το Γηροκομείο