Πολιτική

Ο φαρμακοποιός Γιάννης Καλλιπόζης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την “Ένωση Πολιτών”

 

 

Ο Ανεξάρτητος συνδυασμός της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, διευρύνεται με νέα και καταξιωμένα άτομα της τοπικής Κοινωνίας, ενισχύει το υπάρχον δυναμικό του και ανανεώνεται ενόψει των προσεχών Δημοτικών  εκλογών  με στόχο τη ΝΙΚΗ, έτσι ώστε να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί το τεράστιο έργο που έχει ήδη πραγματοποιηθεί από τον επικεφαλής του και Δήμαρχο Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη και τη δημοτική του ομάδα.

Σήμερα, ο Δήμαρχος κ. Γρηγόρης Σταμούλης «έδωσε τα χέρια» με τον γνωστό συμπολίτη Γιάννη Καλλιπόζη και «σφράγισαν» την συνεργασία έτσι ώστε ο Γιάννης να συμμετάσχει ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος  στο ψηφοδέλτιο της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Ο Δήμαρχος υποδεχόμενος στο Γραφείο του στο δημοτικό κατάστημα  τον Γιάννη Καλλιπόζη δήλωσε:

«Με χαρά υποδεχόμαστε στο συνδυασμό της Ένωσης Πολιτών, ως μέλος και ως υποψήφιο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, ένα σπουδαίο και γνωστό μέλος της τοπικής κοινωνίας, τον Γιάννη Καλλιπόζη. Ο 41χρονος φαρμακοποιός είναι παντρεμένος, πατέρας 3 αγοριών και γιος του γνωστού γιατρού και πρώην Αντιδημάρχου Μεγαρέων, Στέφανου Καλλιπόζη. Ο αγώνας για τον Δήμο μας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Καλώς ήλθες στην ομάδα μας Γιάννη.»

 

Από το Γραφείο Τύπου

Του Ανεξάρτητου Συνδυασμού

ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ – ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μετάθεση του χρόνου των δημοτικών εκλογών για το φθινόπωρο του 2019

Θετικός Απολογισμός & ετοιμότητα για καιρικά φαινόμενα

Γρ. Σταμούλης: “Σθεναρή αντίδραση κατά του ενδεχομένου δημιουργίας δομής φιλοξενίας προσφύγων-μεταναστών”

Aleka Stamatiadi