Αθλητισμός

NEM School: Προπονήσεις πρωτοκόλλου για τον Ιανουάριο

Με τίτλο “Health and safety first!!!” η Νεανική Εστία Μεγαρίδος ανακοίνωσε τα παρακάτω σχετικά με τις ακαδημίες της ομάδας:

“Ο οργανισμός μας, σεβόμενος και απόλυτα εναρμονισμένος με τα ισχύοντα κυβερνητικά μέτρα και τα εφαρμοζόμενα για τους μαθητές ιατρικά πρωτόκολλα, ενημερώνει τους μαθητές και τους γονείς του Σχολείου μας ότι, έως το τέλος Ιανουαρίου, εισέρχεται σε κατάσταση “προπονήσεων πρωτοκόλλου” για τα τμήματα του NEM🏀SCHOOL, γεγονός που σημαίνει ότι:

1) Κάθε αθλητής-αθλήτρια θα εισέρχεται στο γήπεδο με την επίδειξη αρνητικού self/rapid test ή πιστοποιητικού εμβολιασμού-νόσησης.

2) Θα πραγματοποιείται θερμομέτρηση όλων των αθλητών ΠΡΙΝ την έναρξη της προπόνησης.

3) Όλοι οι αθλητές θα βάζουν αντισηπτικό ΠΡΙΝ , κατά την διάρκεια και ΜΕΤΑ την προπόνηση.

4) Ο κάθε αθλητής θα έχει ΜΟΝΟ τη δική του μπάλα κατά τη διάρκεια της προπόνησης και όλες οι ασκήσεις θα είναι τέτοιες να μην υπάρχει καθόλου επαφή μεταξύ των αθλητών.

5) Μετά το τέλος των προπονήσεων, ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΠΑΛΕΣ θα απολυμαίνονται για 5′ και μετά θα παραδίδονται στους μαθητές των επόμενων τμημάτων.

6) ΟΛΕΣ οι προπονήσεις θα γίνονται ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ, χωρίς συνοδούς, με την παρουσία μόνο των αθλητών και των προπονητών τους (θα επιτρέπεται η είσοδος στους γονείς μόνο για την εγγραφή των στοιχείων των παιδιών τους στους καταλόγους εισόδου/εξόδου).

Με μεγάλο σεβασμό στο αγαθό της υγείας και στα υπάρχοντα επιδημιολογικά δεδομένα…
we’ll make the 🔥 burn brighter…”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΜ: Αναστολή Λειτουργίας έως και την Κυριακή 22 Μαρτίου

Βύζας-Μίμας: Νικητής ο γηπεδούχος στο πρώτο ντέρμπι

Βύζας: Χωρίς αγώνα λόγω… ΕΠΟ