Αθλητισμός Σημαντικότερα

ΝΕΜ: Πληροφορίες για επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους υπό όρους

“Σαν τα χιόνια”…
Σε σημερινή ανάρτηση της σελίδας της ΝΕΜ, με τη φωτογραφία της χιονισμένης μπασκέτας αναφέρεται ότι υπάρχουν πληροφορίες για επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους υπό όρους:
“Αυτή η χιονισμένη, σχεδόν «αραχνιασμένη» αβεβαιότητα της φωτό, αποτελεί την καθημερινότητα μας τους τελευταίους τρεις (3) μήνες. Αν εξαιρέσουμε το καλοκαιρινό διάλειμμα, που επανήλθαμε έστω και με περιορισμούς στην αγωνιστική δράση, οδεύουμε αισίως προς έναν (1) χρόνο αγωνιστικής απραξίας.
Έναν (1) χρόνο με χιόνια στις μπασκέτες!!!
Έναν χρόνο με «μαύρο» στις ψυχές των παιδιών μας!
Έχει διαρρεύσει ότι μεθαύριο Παρασκευή, ίσως επιτραπεί από την Πολιτεία η επιστροφή, υπό όρους, στους αγωνιστικούς χώρους.
Η Διοίκηση της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος σε προχθεσινή συνεδρίαση της αποφάσισε ομόφωνα ότι οποιοδήποτε & αν είναι το οικονομικό κόστος (& είναι πολύ μεγάλο) από την στιγμή που η Πολιτεία επιτρέψει να ανοίξουν τα γήπεδα, θα λειτουργήσει ΟΛΑ τα Τμήματα της, αγωνιστικά & μη, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που λειτουργούσαν & προ πανδημίας, χωρίς καμία οικονομική περικοπή.
Γνωρίζουμε ότι οι εκατοντάδες Μεγαρίτες, που μας έφεραν ως εδώ, βάζοντας πλάτη πάντοτε στα δύσκολα, μπορούν να γίνουν χιλιάδες, να το ξανακάνουν & να μας βγάλουν & απ’ αυτό το ζοφερό αδιέξοδο!
Γιατί δεν είμαστε κομήτες!
Πρεσβεύοντες, κατ’ αυτό τον τρόπο, το ιδεώδες του αθλητισμού & το μπάσκετ ειδικότερα, καταφέραμε μέσα σε μόλις 5 χρόνια να γίνουμε η πλέον αγαπημένη ομάδα της πόλης & της ευρύτερης περιοχής.
Με μοναδικό όχημα αυτή σας την αγάπη σας η ΝΕΜ θα αντλήσει δύναμη & θα συνεχίσει στο μέλλον αποτελώντας την απάντηση του υγιούς κοινωνικού ιστού στην πανδημία, στις αρρώστιες, αλλά & ταυτόχρονα στους καιροσκόπους, στους ιδιοτελείς, στις σκιές & στα «φαντάσματα»!”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

O Ρίτσος στο Μουσείο Μεγάρων: Εκδήλωση της Λέσχης Ανάγνωσης Δ. Βιβλιοθήκης Μεγάρων

Aleka Stamatiadi

Γυμναστικός Σύλλογος Μεγάρων: Προσκεκλημένος ο Παναγιώτης Γιαννάκης

Γ. Στρατούρης: “184 Δήμοι με νέα υποκαταστήματα Κτηματολογικών Γραφείων κι εμείς πουθενά”