Αθλητισμός

ΝΕΜ: Οικονομική βιωσιμότητα και γηπεδικό στο επίκεντρο “οικογενειακής” συνάντησης με τη Διοίκηση Δήμου Μεγαρέων

Σε χαρακτηριστική ανακοίνωση της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος αναφέρεται ότι: «Φλόγα» και Δήμος Μεγαρέων, μια σχέση διαχρονικά σταθερή και γόνιμη!
Ενωμένοι για την πόλη και τους ανθρώπους της!
Σχεδόν σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της Ν.Ε.Μ., υπό τον πρόεδρο μας κ. Ιωάννη Βασιλείου, επισκέφτηκε την Τρίτη 23/1, τον Δήμαρχο Μεγαρέων κ. Panagiotis Margetis στο γραφείο του, στο Δημαρχείο της πόλης μας, παρουσία των Αντιδημάρχων Υγείας κ. Stamatis Georgakis, Πολεοδομίας κ. Β. Σάλτα, Αθλητισμού κ. Α. Μήτσου, Οικονομικών κ. Δ. Γεωργακή και Καθαριότητος κ. Στ. Φρυγανά!
Σε οικογενειακό κυριολεκτικά κλίμα, καθώς τα περισσότερα μέλη της Διοίκησης του Δήμου μας και φυσικά και ο ίδιος ο Δήμαρχος είναι vip members της🔥, ανταλλάχθηκαν ευχές για μια κοινή και εποικοδομητική πορεία και αναπτύχθηκαν απόψεις σχετικά με τα δύο φλέγοντα ζητήματα της ομάδας: το γηπεδικό & την βιωσιμότητα.
Και οι δύο πλευρές κατέθεσαν προτάσεις και κατέδειξαν εμπράκτως την θέλησή τους να συνεργαστούν, ώστε η ΝΕΜ, το καμάρι της περιοχής μας, να συνεχίσει να προβάλει τα ιδανικά και τις αξίες των Μεγάρων στο πανελλήνιο!
Θα επακολουθήσει νέα συνάντηση με την ανταλλαγή στοιχείων, που ζητήθηκαν εκατέρωθεν, ώστε να επιλυθούν όσο το δυνατόν αρτιότερα τα δύο μεγάλα ζητήματα της ομάδας!
Mayor of Megara is always a flamer!”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εκδρομή διοργανώνει η ΛΕΜΜ

Aleka Stamatiadi

ΝΕΜ-Άγγελος Γκάτζιας: «Νίκη ουσίας & ψυχολογίας-Η ομάδα βρίσκει τα πατήματά της»

Aleka Stamatiadi

Βύζας: Κόλλησε στο μηδέν με τον ΠΑΟ Λουτρακίου