Αθλητισμός Σημαντικότερα

ΝΕΜ: Αρνητικά όλα τα covid-19 tests της Αντρικής Ομάδας

“Για άλλη μια φορά δεν κρυφτήκαμε πίσω από το δάχτυλο μας, αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος, για άλλη μια φορά αποδεικνύουμε την κοινωνική μας ευαισθησία, για άλλη μια φορά προλαμβάνουμε & όχι αντιδράμε μετά την «ζημιά» & για άλλη μια φορά δεν υπολογίζουμε το οικονομικό κόστος προκειμένου να αισθάνονται ασφάλεια τα παιδιά μας & όλοι όσοι «στέκονται» δίπλα μας”.
Απόλυτα εναρμονισμένοι, στο υγειονομικό πρωτόκολλο κ με την συνεχή καθοδήγηση του παθολόγου μας Μάριου Χατζόπουλου προβήκαμε στα covid-19 tests σε ολόκληρη την αντρική ομάδα (παίχτες & staff) στο Νοσοκομείο Γεννηματά υπό την παρουσία του γιατρού μας, τα οποία φυσικά βγήκαν αρνητικά.
Όμως δεν μένουμε εδώ.

 

Επαναληπτικό τεστ έχει ήδη προγραμματιστεί για την προσεχή Τετάρτη 30/9 στο Θριάσιο. Δηγματοληπτικά τεστ έχουν διενεργηθεί αρκετά & θα συνεχίσουν να διενεργούνται όποτε μας το ζητούν οι γιατροί μας.
Επίσης ο έτερος παθολόγος μας Δημήτριος Χατζόπουλος δώρησε 2 θερμόμετρα «πιστόλια» με τα οποία θερμομετρούνται όλοι οι αθλητές μας, όλων των Τμημάτων, πριν την έναρξη της προπόνησης, απολυμαίνονται σχεδόν με ευλάβεια χώροι & υλικό επανειλημμένως & καθημερινώς & το κυριότερο όλο το ιατρικό επιτελείο μας (όχι μόνο οι παθολόγοι αλλά & ο ορθοπεδικός μας Μιχάλης Δαγιακίδης) είναι σχεδόν καθημερινά στο γήπεδο & νουθετούν, προλαμβάνουν & καθοδηγούν αθλητές & προπονητές.
Στην ΝΕΜ δεν παίζουμε με την υγεία, όπως δεν παίζουμε με την σοβαρότητα στην εκμάθηση. Ίσως αυτός είναι & ένας από τους λόγους που οδηγεί, κάποιους ελάχιστους, κακοήθεις να βγάζουν «βρωμίτσες»…
Τα προσπερνάμε όλα με καλή διάθεση & την ευχή να είναι όλος ο κόσμος υγιής & να βγούμε όλοι το συντομότερο δυνατόν καθαροί έξω από το τούνελ της πανδημίας.

Μέχρι τότε εμείς αυτό το μπάσκετ θα πρεσβεύουμε…

Above all, the Team!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φαγητό και κορωνοϊός: Αυξάνεται το βάρος λόγω στρες; 

Aleka Stamatiadi

Στις κλήσεις της Εθνικής Νέων ο Παπαγιάννης (vid)

Πώς θα δηλωθούν τα αδήλωτα τετραγωνικά μέτρα στους δήμους