Πολιτισμός Σημαντικότερα

Οι «Νεφέλες» από την θεατρική ομάδα του Λυκείου Νέας Περάμου

 

Ακόμα μία υψηλού επιπέδου παράσταση που συμβάλει στην μάθηση μέσα από την αληθινή ψυχαγωγία των μαθητών

 

Την παράσταση «Νεφέλες» του του Αριστοφάνη σε διασκευή και Σκηνοθεσία της Φιλολόγου και Θεατροπαιδαγωγού Κατερίνας Κωστή, ανέβασαν μαθητές του Λυκείου Νέας Περάμου, στις 7 και 8 Απριλίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Περάμου.

Οι μαθητές με την καθηγήτριά τους Κ. Κωστή, μας έχουν συνηθίσει κάθε χρονιά πλέον, σε πολύ καλές παραστάσεις, υψηλού επιπέδου ψυχαγωγίας, τόσο για το κοινό που στηρίζει τους μαθητές-ηθοποιούς, όσο και για τα ίδια τα παιδιά, πετυχαίνοντας τη μάθηση και την διασκέδαση μέσα από το θέατρο.

Σχετικά συγχαρητήρια δήλωση έκανε ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης «Θέλω ολόψυχα να συγχαρώ όλα τα παιδιά και όλους τους συντελεστές της παράστασης για την τέλεια απόδοση των ρόλων τους και φυσικά να εκφράσω την ευαρέσκειά μου στην άξια Καθηγήτρια Φιλόλογο και Θεατροπαιδαγωγό Κα Κατερίνα Κωστή, για την άψογη διδασκαλία του έργου καθώς επίσης και τον Διευθυντή του Γενικού Λυκείου της Νέας Περάμου, για τη συγκεκριμένη δράση. Τέτοιες εκδηλώσεις σίγουρα συμβάλλουν στην εξύψωση του πολιτιστικού επιπέδου των μαθητών και των πολιτών και προφανώς άξιες για κάθε έπαινο και τις χειροκροτούμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εκδήλωση του Γ. Σγουρού το Σάββατο στο Δημαρχείο Μεγάρων

Αφόρητη ατμόσφαιρα στον Ασπρόπυργο

Aleka Stamatiadi

Οδηγίες προστασίας από τον κορωνοϊό

Aleka Stamatiadi