Πολιτική Σημαντικότερα

Νέα Δημοκρατία: Κοινές προεκλογικές εκδηλώσεις υποψηφίων βουλευτών στη Δυτική Αττική

Συσπείρωση εν όψει των δεύτερων εκλογών, όπου δεν “μπαίνει” σταυρός και τα ψηφοδέλτια είναι νέα και δεν ισχύουν τα προηγούμενα, στην Νέα Δημοκρατία.

Κοινές θα είναι οι προεκλογικές συγκεντρώσεις των 6 υποψηφίων βουλευτών Δυτικής Αττικής της ΝΔ.

Ο Γιώργος Κώτσηρας ανακοινώνοντας τις εκδηλώσεις αναφέρει: “Συνεχίζουμε ενωμένοι την επαφή μας με τους πολίτες της Δυτικής Αττικής ενόψει της κρίσιμης εκλογικής μάχης της 25ης Ιουνίου, ώστε η πατρίδα μας και η Δυτική Αττική να συνεχίσουν σταθερά, τολμηρά, μπροστά!
Δείτε παρακάτω το προγραμμα των προσεχών εκδηλώσεων ανά Δήμο.”

Σε ανακοίνωσή του ο Σταμάτης Πουλής αναφέρει: “Σε συνέχεια της εξαιρετικής συνεργασίας των υποψηφιών βουλευτών Ν.Δ Δυτικής Αττικής, η οποία πραγματοποιήθηκε στα Κεντρικά Γραφεία της ΔΕΕΠ   Ν.Δ. Δυτικής Αττικής, ανακοινώνεται το πρόγραμμα των κοινών ομιλιών των Υποψηφίων Βουλευτών, δίνοντας ένα ισχυρό μήνυμα συσπείωσης και ενότητας.

Σε σχετική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει ο Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ Δυτικής Αττικής  Σταμάτης Πουλής δήλωσε τα εξής: «Στη Δυτική Αττική προχωράμε όλοι μαζί στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη μεγάλη νίκη στις 25 Ιουνίου. Για δυνατή ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Για αυτοδύναμη Ελλάδα»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πλημμύρες πάλι και προβλήματα στην Νέα Πέραμο

Aleka Stamatiadi

Δήμος Μεγαρέων: “Οι δημότες μη βγάζουν οικιακά απορρίμματα στους κάδους-Κλειστός ο ΧΥΤΑ λόγω χιονοπτώσεων”

Πάνος Σκουρολιάκος, υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ:«Βιώσαμε την απόλυτη υποβάθμιση στα μνημονιακά χρόνια»