Αθλητισμός Σημαντικότερα

Μεταγραφές στον Βύζα

 

Η διοίκηση του Βύζαντα ανακοινώνει επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές ΚΩΣΤΑ ΜΕΝΔΡΙΝΟ και ΤΑΣΟ ΠΑΡΑΣΙΔΗ.

Για τον Κώστα Μενδρινό, στην ανακοίνωση της Ομάδας γράφεται ότι “οι συστάσεις περιττεύουν καθώς η ποδοσφαιρική του διαδρομή αλλά και οι συμμετοχές του τόσο στην super league, όσο και στο Champions League με την φανέλα του Ολυμπιακού, δίνουν άλλη αίγλη στην ομάδα μας.”

 

 

Ο Τάσος Παρασίδης, είναι, όπως γράφει η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας, πολυσύνθετος μέσος και βρέθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης 27 Ιουλίου στα γραφεία του Βύζαντα, όπου παρουσία της προέδρου κ. Ιωάννας Ρήγα επικύρωσε την συμφωνία του με την ομάδα του Βύζαντα.

“Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι ένας από τους κορυφαίους σε απόδοση ποδοσφαιριστές της Α΄ΕΠΣΔΑ με παραστάσεις από το πρωτάθλημα σε ομάδες όπως ο Ακράτητος και ο Απόλλων Ποντίων Ασπροπύργου.

 

Καλωσορίζουμε τον ΤΑΣΟ ΠΑΡΑΣΙΔΗ στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Βύζαντα και του ευχόμαστε να έχει υγεία για να βοηθήσει την ομάδα του Βύζαντα στην ευόδωση των στόχων της”.

Η διοίκηση καλωσορίζει τους δύο ποδοσφαιριστές και εύχεται υγεία και “να βοηθήσει την ομάδα του Βύζαντα στην ευόδωση των στόχων της”.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πυρκαγιά στη χωματερή

Βοθρολύματα στην ΠΕΟΑΚ εξαιτίας του αντλιοστασίου

Πώς και πότε θα πάρουμε τα self tests από τα φαρμακεία

Aleka Stamatiadi