Κοινωνία

Μεγάλη Γιορτή Οδηγισμού με παιχνίδι πόλης την Κυριακή

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 85 χρόνων από την ίδρυση του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, το Τοπικό Τμήμα Μεγάρων, διοργανώνει μια μεγάλη δράση/γιορτή, σε συνεργασία με το Δήμο Μεγαρέων, Φορείς και Συλλόγους των Μεγάρων, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου. Ένα παιχνίδι πόλης! Μια αναζήτηση γεμάτη εκπλήξεις, γνώσεις, εμπειρίες, γέλιο και φυσικά παλμό!

Παιδιά και οι νέοι του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, μαζί με φίλους, γονείς και δημότες, συμμετέχοντας σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες, δημιουργικά εργαστήρια και παιχνίδια, θα έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν, να μάθουν, να προβληματιστούν και να μεταδώσουν τον δικό τους ξεχωριστό παλμό.

Συμμετέχουν: Δημοτική Βιβλιοθήκη Μεγάρων, Σώμα Έρευνας και Διάσωσης, Σύλλογος προστασίας υγροβιότοπου «Βουρκάρι», Λαογραφικό Συγκρότημα Μεγάρων, Μουσική Σχολή Music Art, ζαχαροπλαστείο Elie, το παντοπωλείο Aθανάσιου Πανταζή, 1 Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Μεγάρων και Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Μεγάρων.

Η δράση αρχίζει στις 16.30 με αφετηρία την Πλατεία Ηρώων. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, στις 19.00, θα γίνουν οι απονομές επάθλων συμμετοχής και όλοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε Οδηγικά παιχνίδια. Θα ακολουθήσουν πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες: Μαρία Οικονόμου 6977 635679

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

1.913 νέα κρούσματα-31 νέα στη Δυτική Αττική σήμερα

Μπούφος εγκλωβίστηκε σε δίχτυ στο γήπεδο των Μεγάρων

Aleka Stamatiadi

Διαρροή νερού στην περιοχή Καρούτα Μεγάρων