Αθλητισμός

Μάκης Πανταζής: “Έφυγε” νωρίς

Θρήνος στο Μεγαρικό ποδόσφαιρο λόγω του πρόωρου χαμού του παλαίμαχου παίκτη και νυν προπονητή των τμημάτων υποδομής του Βύζαντα.

Σαν κεραυνός εν αιθρία «έπεσε» πριν λίγες ώρες η είδηση του απροσδόκητου χαμού του Μάκη Πανταζή.  Ο 49άχρονος προπονητής των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, πρώην προπονητής της πρώτης ομάδας, του Βύζαντα στην ΕΠΣΔΑ, γενικός αρχηγός και παλαίμαχος επιθετικός δεν είναι πια μαζί μας…  Ο Μάκης Πανταζής «έφυγε» την περασμένη Τετάρτη απ’ την ζωή με ανακοπή καρδιάς, σκορπώντας τον θρήνο σε όλους όσους είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν και να τον ζήσουν, συμπαίκτες και αντιπάλους.  Ήταν ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου που τα τελευταία χρόνια είχε αφοσιωθεί στην ανάδειξη ταλέντων που στελέχωναν την πρώτη ομάδα του Βύζαντα. Ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου που αγάπησε παθολογική τον Βύζαντα και προσέφερε ποικιλοτρόπως όταν και όποτε του ζητήθηκε.  Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει, συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ανακοίνωση για τον πρόωρο χαμό του Μάκη Πανταζή εξέδωσε το Δ.Σ. του Βύζαντα Μεγάρων, αμέσως μετά την γνωστοποίηση της είδησης.

«Θρηνούμε για την ξαφνική απώλεια του Μάκη Πανταζή»

Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Βύζαντα η τραγική είδηση για τον αναπάντεχο χαμό του μέλους της ομάδας – προπονητή Μάκη Πανταζή.

Θρηνούμε την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, ενός γνήσιου ποδοσφαιράνθρωπου που υπηρέτησε τον Βύζαντα απ’ όλα τα πόστα. Τόσο ως ποδοσφαιριστής, ως παράγοντας αλλά και ως προπονητής.

Τα τελευταία χρόνια, η συμβολή του στην ανάδειξη ποδοσφαιριστών από τα σπλάχνα της ομάδας και η προώθησή τους στην αντρική ομάδα ήταν σημαντική και επιβραβεύτηκε, αφού όλοι είδαμε Μεγαρίτες ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται με επιτυχία στην πρώτη ομάδα, αλλά και να στελεχώνουν με επιτυχία τις μεικτές ομάδες της ΕΠΣΔΑ.

Δυστυχώς ο δικός μας Μάκης, δεν πρόλαβε να συνεχίσει το έργο του στην Ακαδημίες του Βύζαντα, κοντά στους μικρούς ποδοσφαιριστές που τον σέβονταν και τον λάτρευαν, αφού ο Θεός είχε άλλα σχέδια.

Ο Μάκης «έφυγε» νωρίς σε ηλικία 49 ετών, για την γειτονιά των Αγγέλων, σκορπώντας θλίψη και πόνο στην αγαπημένη του οικογένεια, στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Βύζαντα, στους συγγενείς αλλά και τους φίλους του.

Στον Βύζαντα αφήνει τεράστια παρακαταθήκη, μια γενιά νεαρών και εξελίξιμων ποδοσφαιριστών που εκτός από τα μυστικά της μπάλας, τους δίδαξε πάνω απ’ όλα ήθος και σεβασμό στον αντίπαλο τα οποία και ο ίδιος σε όλη του την ποδοσφαιρική διαδρομή πρέσβευε.

Ως ύστατο φόρο τιμής, σύσσωμο το Δ.Σ. της ομάδας θα παραστεί στην κηδεία του για να συνοδεύσει το δικό της παιδί στην τελευταία του κατοικία, ενώ στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του Βύζαντα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του.

Θερμά συλλυπητήρια, κουράγιο και δύναμη στην σύζυγό του, τα παιδιά του και στον αδερφό του.

Καλό ταξίδι coach… Θα σε θυμόμαστε για πάντα»

Ο Πρόεδρος Λεωνίδας Νικολάου Ο Γ. Γραμματέας Αντ. Υψηλάντης
Τα μέλη του Δ.Σ.

 

(Λόγω του αιφνιδίου του δυσάρεστου γεγονότος, την ώρα έκδοσης της Ε, αναλυτικό αφιέρωμα στην επόμενη έντυπη Ε)

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εκδήλωση του ΟΦΑΦΑ με προγράμματα ρυθμικής και επιδείξεις τάεκβοντο

Α.Ο. Μεγάρων-Στίβος: Προγράμματα προπονήσεων Ακαδημιών

Aleka Stamatiadi

Βίντεο: ΝΕΜ Πρώτη και καλύτερη