Κοινωνία Σημαντικότερα

Λ. Κοσμόπουλος: “Καλή σχολική χρονιά με ασφάλεια”

 

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Δυτ. Αττικής Λευτέρη Κοσμόπουλου με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

 

 “Η Περιφέρεια Αττικής συμβάλλει για την ασφάλεια της δημόσιας υγείας στα σχολεία”

 

 

Σε σχολικές μονάδες της Δυτικής Αττικής βρέθηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Λευτέρης Κοσμόπουλος για να ευχηθεί καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς και για να ανταλλάξει απόψεις για τις ανάγκες της σχολικής κοινότητας, προκειμένου να συμβάλλει στην βελτίωση των συνθηκών σε μια ιδιαίτερη σχολική χρονιά.

Σε μήνυμά του, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος αναφέρει ότι:

«Σήμερα ξεκινά μια νέα χρονιά, με ελπίδες, παρά τις δυσκολίες. Μαθητές, δάσκαλοι και γονείς καλούνται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, για να είναι όλα τα παιδιά και οι κοινωνίες μας ασφαλείς από την εξάπλωση του κορωνοϊού και να συνεχίσουν απρόσκοπτα το ταξίδι της γνώσης.

Εκπροσωπώντας σήμερα στα σχολεία της Δυτικής Αττικής τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, αντάλλαξα απόψεις για την ομαλή λειτουργία των σχολείων, όπου οι μεταφορές των μαθητών, αρμοδιότητας Περιφέρειας Αττικής λειτούργησαν άψογα από την πρώτη μέρα.

Η Περιφέρεια Αττικής συνδράμει στο πλαίσιο του εφικτού και των αρμοδιοτήτων μας, με ελέγχους για την τήρηση των μέτρων προστασίας, σε σχολεία και οχήματα που μεταφέρουν μαθητές, ενώ εκτελείται ένα μεγάλο πρόγραμμα δημιουργίας νέων σχολείων και ενίσχυσης του εξοπλισμού των ήδη υπαρχόντων, σε όλη την Αττική, για να διασφαλίσουμε σύγχρονες και ασφαλείς σχολικές υποδομές για τα παιδιά μας.

Εύχομαι σε όλους τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό μία καλή, δημιουργική και κυρίως ασφαλή χρονιά, με ευκαιρίες για περισσότερη γνώση, μαθησιακή εξέλιξη, πρόοδο».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αρχές του 2019 ξεκινά το έργο στον Μητροπολιτικό Ναό των Μεγάρων

Έρχονται δημοτικά τέλη, προϋπολογισμός, αλλαγές στις θέσεις των αντιδημάρχων;

Γρ. Σταμούλης: “Αναγκάστηκα να κάνω μήνυση κατά του Γ. Μαρινάκη”

Aleka Stamatiadi