Πολιτική Σημαντικότερα

Λ. Κοσμόπουλος: Η Περιφέρεια Αττικής μπορεί πλέον να δρομολογήσει άμεσα έργα στην Κινέτα

 «Πράσινο φως» για τα έργα αποκατάστασης στην Κινέτα από το Ελεγκτικό Συνέδριο

 

Το «πράσινο φως» δίνει η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τα έργα αποκατάστασης ζημιών στην Κινέτα, μετά τα πλημμυρικά φαινόμενα «Γηρυόνης».

Αυτό σημαίνει πως μετά από χρονοβόρα διαδικασία δικαστικών προσφυγών αλλά και σειράς καταγγελιών της αντιπολίτευσης, μπορεί η Περιφέρεια Αττικής να ξεκινήσει τα έργα που έχει δρομολογήσει.

Όπως αναφέρει σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Λευτέρης Κοσμόπουλος: «Επιτέλους, δόθηκε το πράσινο φως για τα έργα στην Κινέτα.

Με απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου μπήκε ένα οριστικό τέλος σε μια χρονοβόρα διαδικασία δικαστικών προσφυγών αλλά και σειράς καταγγελιών της αντιπολίτευσης, που μοναδικό αποτέλεσμα είχαν τις μεγάλες καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση των έργων στην πολύπαθη αλλά πανέμορφη Κινέτα.

Η Περιφέρεια Αττικής μπορεί πλέον να δρομολογήσει άμεσα την έναρξη των εργασιών για την αποκατάσταση των ζημιών τόσο από τις πλημμύρες όσο και από το φαινόμενο “Γηρυόνης”.

Αφήνουμε πίσω τις καταστροφές και αποκαθιστούμε το φυσικό κάλλος, την προσβασιμότητα και την θελκτικότητα σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Αττικής. Η Κινέτα ήρθε η ώρα να ξαναγίνει το διαμάντι της Δυτικής Αττικής, για τους κατοίκους της αλλά και για τους επισκέπτες της! που μοναδικό αποτέλεσμα είχαν τις μεγάλες καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση των έργων στην πολύπαθη αλλά πανέμορφη Κινέτα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφιέρωμα στον Νίκο Καζαντζάκη στη Λέσχη Ανάγνωσης Κινέττας

Ημερίδα-Πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου & του Δήμου Μεγαρέων

“Η σημασία του ΓΠΣ κατά του βωξίτη”

Aleka Stamatiadi