Κοινωνία Σημαντικότερα

Κτηματολόγιο: Ξεκίνησε η ανάρτηση των προσωρινών Κτηματογραφικών Διαγραμμάτων και των Κτηματολογικών Φύλλων για περιοχές Δήμου Μεγαρέων

Σήμερα 12/01/2022 ξεκίνησε η ανάρτηση των προσωρινών Κτηματογραφικών Διαγραμμάτων και των Κτηματολογικών Φύλλων των ΟΤΑ Μεγαρέων & Οινόης.
Από σήμερα θα ξεκινήσει η αποστολή των εγγράφων στους Ιδιοκτήτες των Γεωτεμαχίων (που υπέβαλαν δηλώσεις ιδιοκτησίας κατά την διάρκεια της Κτηματογράφησης) στην δηλωθείσα ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail).
“Άν κάποια κομμάτια δεν εμφανίζονται στα Κτηματολογικά φύλλα παρόλο του ότι δηλώθηκαν, σημαίνει ότι είτε απορρίφθηκαν λόγω ισχυρότερου δικαιώματος τρίτου ατόμου ή λόγω δασικού χαρακτήρα (Ελληνικό Δημόσιο). Δεύτερο σενάριο είναι το ότι μπορεί η δήλωσή σας να μην έχει ακόμα επεξεργαστεί και επομένως θα “εμφανιστεί” σε μεταγενέστερο χρόνο, καθώς φαίνονται τα δικαιώματα που συλλέχτηκαν μέχρι την 27/06/2021, όπως μας ανέφερε ο Σπύρος Κ. Φυλακτός, Τοπογράφος Μηχανικός ΤΕ.
Επίσης, όσοι δεν έχουν υποβάλλει ακόμα δηλώσεις ιδιοκτησίας στο Κτηματολόγιο, μπορούν να τις υποβάλουν κανονικά και χωρίς πρόβλημα το επόμενο διάστημα.
Τέλος, όσοι έχουν αντιληφθεί λανθασμένη απεικόνιση του Γεωτεμαχίου τους ή λάθη στα στοιχεία Ιδιοκτήτη ή του τίτλου ιδιοκτησίας μπορούν από το site {https://www.ktimanet.gr — Κτηματογράφηση — Ανάρτηση – Αιτήσεις Διόρθωσης – Αίτηση Χορήγησης Πιστοποιητικού Κτηματογραφούμενου Ακινήτου}, να υποβάλλουν αντίρρηση για αυτά καθώς και να ενημερωθούν για τα Γεωτεμάχια που τους αναγνωρίστηκαν ή που απορρίφθηκαν”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αλλαγές για τις καθαρίστριες στα σχολεία

ΛΕΜΜ: Εκλογές την Τετάρτη στην ενοποιημένη Λέσχη Μοτοσικλέτας

Πέφτουν κι άλλο τα πεζοδρόμια στη Βαρέα

Aleka Stamatiadi