Πολιτική Σημαντικότερα

Ξεκίνησε το έργο του καλωδίου υπερυψηλής τάσης

Είναι ένα έργο κομβικής εθνικής σημασίας που ήταν γνωστό ότι θα ξεκινούσε και θα περνούσε και από την περιοχή μας, χωρίς να είναι σαφή τα σημεία από όπου θα περάσει, όπως δεν είναι σαφείς και οι επιπτώσεις στην υγεία και το περιβάλλον, του αγωγού υπερυψηλής τάσης που ξεκινά να “περνά” από το έδαφος της περιοχής μας. Σχετικά υπήρχαν αντιδράσεις από τους κατοίκους της Ν. Περάμου, της Πάχης, του Λουτρόπυργου, αλλά δεν συνεχίστηκαν.

 

Όπως μας είπε ο επικεφαλής του συνδυασμού “Μέγαρα Ν. Πέραμος Νέο Ξεκίνημα” Γιώργος Κουμπέτσος, “Σήμερα παραβρέθηκα στο σημείο όπου βρισκόταν το συνεργείο μετρήσεων (τοπογραφικές αποτυπώσεις) για το πέρασμα του καλωδίου από την ευρύτερη περιοχή μας και συγκεκριμένα εκβάλει ανατολικά της πανέμορφης Πάχης διασχίζει την Λάκκα , την Νέα Πέραμο και τον Λουτρόπυργο

(παραθέτουμε σχετικό χάρτη) .

Άλλη μια υποβάθμιση έρχεται για την περιοχή μας που μας βρίσκει “προ τετελεσμένων γεγονότων” διότι η σημερινή διοίκηση δεν πήρε μέρος στην διαβούλευση!!! Φυσικά η διοίκηση του Δήμου “σφυρίζει αδιάφορα” λέγοντας μας ότι δεν έγινε και ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ!!! Δηλαδή από το ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ !!!”.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο αυτόφωρο για παραβίαση ωραρίου μουσικής σε καφέ-μπαρ

Aleka Stamatiadi

85 χρόνια Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού

Εμπνευσμένη Ομιλία του Στρατηγού ε.α. Φράγκου Φραγκούλη(βίντεο)

Aleka Stamatiadi