Αθλητισμός

Ξεκίνημα με επιτυχίες για τον Όμιλο Φίλων Αθλητισμού Μεγάρων στο 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής

Με επιτυχίες  ξεκίνησε η νέα αθλητική σαιζόν για τον Όμιλο Φίλων Αθλητισμού και φυσικής Ανάπτυξης. Ο σύλλογος των Μεγάρων συμμετείχε με 2 ομάδες στο 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ομαδικής αισθητικής γυμναστικής το οποίο διεξήχθη στην Λάρισα στις 1-3 Οκτωβρίου.

Στην κατηγορία 16+ short  ο σύλλογος κατέκτησε το Ασημένιο μετάλλιο με τις αθλήτριες  Βαρελά Μαρία – Γεωργία, Σεκερτζή Εριέτα, Πέγκου Κατερίνα και Λήδα Σκλαβούνου  και στην κατηγορία 10-12 long την τέταρτη θέση με τις αθλήτριες Ρέστη Αναστασία, Πέγκου Μαρία, Κωστούλα Νικολέτα, Μουρτζούκου Μαρίλια, Ξένια Καρρά και Μιχαλάκη Μαριέτα. Τα προγράμματα που παρουσιάστηκαν επιμελήθηκε η προπονήτρια του συλλόγου Μαρία Κωνσταντίνου.

Ο Ο.Φ.Α.Φ.Α Μεγάρων καλλιεργεί τα αθλήματα της Ρυθμικής Γυμναστικής, της Ομαδικής Αισθητικής Γυμναστικής του Ταεκβοντο και του Krav Maga με εξειδικευμένους προπονητές και καθηγητές φυσικής αγωγής που στόχο έχουν την σωστή εκμάθηση των αθλημάτων σε όλους τους αθλητές  και τις αθλήτριες του  συλλόγου με τις αρχές που διέπουν τον υγιή ερασιτεχνικό αθλητισμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΦΑΦΑ: Χρυσό και ασημένιο μετάλλιο στο 7ο αγωνιστικό φεστιβάλ Τάεκβοντο

Το τρένο της ΝΕΜ πάει Μαρούσι!

Aleka Stamatiadi

“Μπάσκετ & covid-19: Μια διαφορετική φωνή!”

Aleka Stamatiadi