ΠολιτικήΣημαντικότερα

Κλίμα ανόδου στην εκδήλωση ΠΑΣΟΚ στα Μέγαρα (βίντεο)

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη Ε

Με ομιλητή τον Παύλο Χρηστίδη, βουλευτή Νοτίου Τομέα Αθηνών, παρουσία του ευρωβουλευτή Νίκου Παπανδρέου και πολλών στελεχών των Μεγάρων και της Δυτικής Αττικής, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή πίτας της Νομαρχιακής και της  Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Μεγάρων.

Με τον αέρα της νίκης των δημοτικών εκλογών, τόσο σε τοπικό επίπεδο, όπως ανέφεραν οι ομιλητές, με νικητή τον Παναγιώτη Μαργέτη στον Δήμο Μεγαρέων, όπως και της νίκης του Δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα, το ΠΑΣΟΚ προχωράει προς τις ευρωεκλογές με αισιοδοξία.

“Στο πρόσωπο του δημάρχου Παναγιώτη Μαργέτη προσωποποιείται ο στόχος του ΠΑΣΟΚ σε ευρύτερο πολιτικό επίπεδο” αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Τι είπε ο Παύλος Χρηστίδης για τον Παναγιώτη Μαργέτη

Αρκετοί ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι Μεγάρων που βρέθηκαν στην εκδήλωση, όπως ο φαρμακοποιός Γιώργος Μήτσος, που προσκόμισε στοιχεία στον Παύλο Χρηστίδη για την κατακόρυφη αιφνίδια αύξηση της συμμετοχής των ασθενών στα φάρμακα.

Χαιρετισμό απηύθυναν ακόμα ο Φίλιππος Σαχινίδης,  ο πολιτευτής Μηνάς Αναστασάκης, ο δημοτικός σύμβουλος Ελευσίνας Δημήτρης Παπαγιάνναρος, κ.ά.

Το κλίμα ήταν αισιόδοξο, αλλά και συγκινητικό, καθώς η Νομαρχιακή Επιτροπή Δυτικής Αττικής και η Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ, όπως τόνισε ο Γραμματέας Αντώνης Υψηλάντης, τίμησε στελέχη του ΠΑΣΟΚ για την μακροχρόνια προσφορά τους στο κόμμα. Συγκεκριμένα, η Ν.Ε. τίμησε τους Σπύρο Κέντρο, Μανώλη Δρίτσα, και τους αείμνηστους Ανδριανό Μιχάλαρο, Λευτέρη Νικολάου, Λευτέρη Παπαδάκη.

Ο Ιωάννης Μιχάλαρος μίλησε για την πορεία του πατέρα του Αδριανού, και πώς μέσα από τον  κόσμο της παραγωγής, με μεγάλη αγάπη για τον τόπο και το κόμμα, προσέφερε στις τοπικές κοινωνίες της Δυτικής Αττικής και των Μεγάρων.

Η Τ.Ο. Μεγάρων Ν. Περάμου τον Θωμά Ζαχαρόπουλο, τους αείνηστους Νίκο Ανδρουλάκη (Δήμαρχο Ν. Περάμου) και Μάκη Πάνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λαϊκή Συσπείρωση: Κυβέρνηση-Δήμος δεν παίρνουν ουσιαστικά μέτρα κατά την πανδημίας

Συνελήφθη κουκουλοφόρος που έκανε επιθέσεις στο κέντρο των Μεγάρων

Aleka Stamatiadi

Eπιστολή του Πρόεδρου ΤΟ ΝΔ Μεγάρων-Ν. Περάμου